Disneyland Paris: upptäck ADV, det otroliga fordonet på dess framtida Avengers Campus!

ADV Disneyland Paris Avengers Campus © Disney / Marvel

Fordonet som Tony Stark själv föreställt sig (ja, ja) borde ramla in på Avengers Campus i Disneyland Paris med start i sommar.

Disneyland Paris, som i år firar 30 åre födelsedag, lägg de små rätterna i de stora. Parken gör tillkännagivanden för att göra sin europeiska allmänhet medveten om, efter pandemirestriktioner, att den når en vändpunkt i sin magiska historia. Fredag ​​eftermiddag presenterade resorten en första bild av Avengers Deployment Vehicle, eller ADV, som borde hitta en plats i Walt Disney Studios, den andra parken på destinationen, i sommar.

Ett futuristiskt fordon som kommer att jaga framtida Avengers-rekryter

Om du inte visste det, förbereder Disneyland Paris för att öppna ett nytt temaområde (eller land), Avengers Campus, under de kommande månaderna, istället för en del av dess andra park, Walt Disney Studios. Detta inhyste särskilt ikoniska attraktioner, som Rock’n’Roller Coaster med Aerosmith eller Armageddon: The Special Effects, som har visats.

Om den berömda Quinjet redan har landat på sidan av Avengers Campus i början av året, tillkännager Disneyland Paris den nära förestående ankomsten av ett nytt fordon ” designad av Tony Stark och Shuri från Wakanda Design Group ”, kommer fansen att ha referensen. Detta fordon är designat för ” identifiera, rekrytera och träna nästa generation av superhjältar “. Maskinen är med andra ord av yttersta vikt för mänsklighetens bästa.

Kallas Avengers Deployment Vehicle, det kommer att tillåta Marvel-superhjältar att distribuera till de fyra hörnen av campus för att möta sina potentiella framtida rekryter. Fordonets stil är ganska estetisk, futuristisk, med överdimensionerade hjul och kaross med kantiga former som väl motsvarar Avengers universum, vars logotyp kommer att synas framträdande på ADV. Den senare kommer att ha en sidoöppning för snabb åtkomst till kupén.

Quinjet Disneyland Paris © Disneyland Paris

Multiplicera projekt för att ta Disneyland Paris in i en ny era

Mer allvarligt nu, Disneyland Paris har påbörjat en förvandling som kommer att leda parken Walt Disney Studios till en riktig återupplivning. För förutom projektet Avengers Campus, vars öppning väntas före slutet av sommaren, är arbetet med det framtida området, denna gång inspirerat av Snö drottning började några hundra meter bort.

Fryst © Disneyland Paris

Dessa verk planerar att väcka kungariket Arendelle till liv, med byggandet av en ny attraktion, en restaurang, en butik och överdådiga dekorationer, såsom ett fyrtio meter högt snöklädda berg och en tre hektar stor sjö. en stad med norska arkitektoniska inspirationer. Detta tematiska område kan i bästa fall vara öppet för allmänheten 2024 eller 2025. Området Stjärnornas krig bör följa några år senare.

Andra projekt, som renoveringen av Disneyland Paris eller den fleråriga förvandlingen av Disney Village, bekräftades också av resortens ledning för några dagar sedan.

Om samma ämne:
Disney vill också ha sin metavers med 3D-karaktärer som följer besökarna

Källa: Disneyland Paris pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button