Disneyland Paris: Marvel Avengers Campus välkomnar äntligen sina nya rekryter

Avengers Campus Disneyland Paris © Disneyland Paris

Marvel Avengers Campus öppnade officiellt den 20 juli i Disneyland Paris. Fansen var där för att upptäcka parkens nya temaområde tillägnad superhjältar.

Några dagar efter en förhandsvisning reserverad för vissa journalister, influencers och andra gäster kunde besökare och älskare av Marvel-universumet upptäcka temaområdet Walt Disney Studios Park, den andra parken i Disneyland Paris. Och om vädret var nyckfullt var fansen där, ibland fick de vänta flera timmar för att upptäcka platserna. Torsdag igen får vi veta att väntan är lång för att komma åt landet och dess attraktioner, ibland upp till två timmar.

En berg-och dalbana för spänningssökare och en attraktion för alla åldrar, med Iron Man och Spider-Man

Marvel Avengers Campus har slagit sig ner i platsen för det sena Backlot, det tidigare temaområdet för Walt Disney Studios som framför allt var värd för den berömda Rock ‘n’ Roller Coaster-attraktionen med Aerosmith. Detta har gett plats för nya attraktioner och nya restauranger och butiker på en plats som, för dem som kände till Walt Disney Studios före 2020, nu är helt oigenkännlig.

Avengers Campus Disneyland Paris 2022

I detalj välkomnar Campus två nya attraktioner. Den första, Avengers Assemble: Flight Force, är ingen mindre än en höghastighetsberg-och dalbana, där besökare möts av nästa generations ljudanimatronik, med bilden av Iron Man. Väl inne svävar “rekryterna” ut i rymden ombord på ett fordon utrustat, av Tony Stark själv, med en målsökningsanordning som hjälper dem att avvärja hoten som hänger över dem. Jorden.

Den andra attraktionen, Spider-Man WEB Äventyr, anförtror rekryter superkrafter som gör att de, som Peter Parker, kan lansera webbar för att fånga de okontrollerbara Spider-Bots, som skapar förödelse på campus. Allt tack vare tekniken för gestigenkänning. Innan dess kommer besökarna att upptäcka WEB, en workshop som visar upp Peter Parkers och hans teams arbete.

Många cateringställen och en Quinjet som dominerar campus

Flera cateringpunkter erbjuds också till allmänheten på detta Avengers Campus. Det finns buffén Pym Kitchen, som en hyllning till Pym-partiklarna från Ant-Man, som erbjuder korv, kringla smörgåsar, hamburgare, grönsaker och kakor av oproportionerlig storlek.

Stark Factory Hulkbuster © Disneyland Paris

Stark Factory-restaurangen är mer en snabbmatsrestaurang, vars meny består av pizzor gjorda inför besökare, med hjälp av en deg som tillagas varje morgon i Disneyland Paris, får vi veta. Restaurangen har redan något atypiskt tack vare sin Hulkbuster, denna enorma rustning skapad för Hulken med hjälp av Bruce Banner.

Andra punkter, såsom WEB food trucken, FAN-tastic Food Truck och Super Dinner, kompletterar cateringerbjudandet på Avengers Campus. Mission Equipment-butiken kommer att glädja fans och andra shopaholics.

Sedan, när det gäller “dekorationer” och andra intressanta platser, kan du inte missa Quinjet och ADV, det otroliga campusfordonet, som vi presenterade för dig på Clubic i april förra året, tillsammans med de 30 festligheternae årsdagen av Disneyland Paris.

Relaterade Artiklar

Back to top button