Discord får en makeover på Android och lovar paritet av nya funktioner med iOS

Discord © NYC Russ / Shutterstock.com

Disharmoniden mest kända av appar för snabbmeddelanden bland spelare, tillkännager några välkomna ändringar av Android-versionen.

Det kommer nu inte att finnas någon oenighet mellan iOS- och Android-användare.

Discord: en Android-applikation som kommer att finnas i samma båt som iOS

Historiskt sett var Discord-användare på Android tyvärr väldigt ofta missgynnade jämfört med iPhone-ägare. Faktum är att de nya funktionerna i applikationen landade först på iOS, innan de slutligen pekade på nässpetsen på Android-enheter en tid senare. Men vi har goda nyheter för dig: som delas av webbplatsen Engadgetkommer situationen (äntligen) att förändras mycket snart.

I ett nyligen blogginlägg meddelade Discord att apputvecklingsprocessen nu kommer att centraliseras för Android-, iOS- och stationära versioner. Liksom iOS kommer Android-versionen att migrera till React Native, ett ramverk för mobilapplikationer med öppen källkod som framför allt låter dig njuta av en mer konsekvent upplevelse mellan de olika plattformarna.

Discord Android © © Discord

Discord-applikationen på Android kommer att dra nytta av denna övergång till React Native för att avslöja några visuella förändringar och kommer särskilt att erbjuda ett standardteckensnitt som nu är större och närmare det vi känner från iOS. Generellt sett kommer Discord att vara bättre utformad för Google OS och Android-kunder kommer nu att dra nytta av samtidiga uppdateringar jämfört med kunder av Apple-varumärkets operativsystem.

För de mest otåliga bland er, notera att den här uppdateringen fortfarande kan ta några veckor, från och med idag, innan den landar på din Android-smarttelefon. Lite mer tålamod då…

Källa: Engadget

Relaterade Artiklar

Back to top button