Din gamla iPhone kan vara värd över 10 000 euro, så här…

Det är dags att plundrade de gamla lådorna och hitta det gammal telefon som du hade övergett: många av dessa modeller de kan vara värda tusentals euro.

De tio mest värdefulla gamla mobiltelefonerna är värda mer än 25 000 euro totaltenligt data från onlinemarknaden Älskar antikviteter.

L’iPhone 1 av förproduktion toppar listan över “mest värdefulla” mobiltelefoner med ett medelvärde på 10 000 euro. Vissa gamla mobiler är nu värda tusentals pund på nätet som de ses som antikviteter.

Telefoner som med största sannolikhet är värda stora summor är ofta den första modellen i sortimentet, och har förknippats med ikoniska filmer eller gjorda av lyxiga material.

Kommer Thomas från Älskar antikviteter han har förklarat: “.”

här är listan

Nedan har LoveAntiques listat de tio mest värdefulla antech-mobilerna.

De prisklasser beräknades med hjälp av eBay-försäljningen under det senaste året och betyg från en gammal teknisk expert.

Om du har en förproduktionsprototyp av en Apple iPhone 1 kan du tjäna tusentals dollar. L’Apple iPhone från 2007 var en milstolpe inom design och begreppet telefoner.

Medan iPhone 2G “” kunde av sig själv värd 2 000 euro för närvarande, om du har turen att ha en förproduktionsprototyp av den telefonen. Priserna varierar rejält, men på nätauktioner vet man att vissa har tjänat mer än 30 000 euro.

Var dock försiktig, det finns många Standard iPhone med prototypprogramvara installerad som framställs som verklig.

Relaterade Artiklar

Back to top button