Din Apple Watch Series 3 startar om utan anledning? Uppdatera det!

Apple Watch-aktivitet © © Unsplash

Om du är en av dem som har ett omstartsproblem med sin Apple Watch Series 3, kan det vara dags för dig att uppdatera din enhet. ansluten klocka.

Medan Apple kunde presentera sin iPhone 14 i början av september, har Apple-varumärket precis rullat ut en ny uppdatering för sitt watchOS-operativsystem. En uppdatering är dock endast reserverad för ägare av Apple Watch Series 3…

Apple rullar ut en fix för sin Apple Watch Series 3

I onsdags tog Apple tillfället i akt att fixa en bugg som är inneboende i deras Apple Watch Series 3, med implementeringen av watchOS 8.7.1. Faktum är att anteckningen som delas av Cupertino-företaget indikerar att detta uppdatering har precis fixat ett problem som kan leda till en oväntad omstart av Apple Watch Series 3. Det verkar också som att ett visst antal användare tyvärr står inför detta problem. Om du är en av de drabbade, vänta inte längre innan du uppdaterar din Apple Watch.

Som vi nämnde är detta en bugg som är specifik för Apple Watch Series 3-modeller. Detta är anledningen till att watchOS 8.7.1 inte har implementerats på Apple Watch Series 4, och inte heller på senare modeller. Så bli inte förvånad om du inte ser uppdateringen visas på din smartklocka.

Som en påminnelse förbereder Apple för närvarande marken för watchOS 9. Den här nya versionen av operativsystemet, som kommer att kräva minst en Apple Watch Series 4, bör komma snart med några nya funktioner relaterade till sport och hälsa. Slutligen, låt oss också komma ihåg att Apple Watch Series 8 bör göra sin ankomst i början av läsåret, och bör vid detta tillfälle passa på att ta på sig en ny design.

Källa: 9to5Mac

Apple Watch Series 7-test: Apples uppkopplade klocka ser större utan att uppfinna sig själv på nytt

Apple kan regera på marknaden för uppkopplade klockor, men det hindrar inte det från att erbjuda en ny version av Apple Watch varje år och 2021 är inget undantag från regeln med denna Apple Watch Series 7.
Läs mer

Relaterade Artiklar

Back to top button