Digital Terrestrial: stor besvikelse efter den första avstängningen till DVB T2

Bra besvikelse efter stäng först av till DVB T2 som har sett flera passera kanaler Rai Och Mediaset till ny digital marksänd Mpeg4. Framför allt när det gäller det nationella programföretagets tematiska är det många som klagar på en förvärras av visuell kvalitet bild. Men den superavancerade tekniken nytt HD-format? Låt oss ta reda på vad som händer tillsammans och meddela oss om du också har stött på detsamma problemalltså besviken.

Digital marksänd: avstängningen till DVB T2 Mpeg4 istället för att förbättra den har försämrat den visuella kvaliteten

I princip, enligt flera rapporterarsedan kontrolleras noggrant kvalitativa analysermed ny digital marksänd de bilder av kanaler bytt till teknik Mpeg4 20 oktober 2021 blir värre. Istället för att förbättra, det Stäng av visuell kvalitet försämrades.

Det behövs inga speciella verktyg för att förstå att något i detta rida, det gick inte. Kanske, enklare, var förväntningarna som skapades långt över verkligheten av fakta. För att avslöja denna nyhet var kollegor av det, efter en noggrann undersökning av ny digital marksändsade:

“”.

Rai värst av allt

Att ha haft värremed ny digital marksänddet var emittenten själv Rai. Faktum är att ai testa det visade sig något fattig för kvalitet från bilder Och överföring. Här är vad som kom fram från granskningen av:

“”.

Relaterade Artiklar

Back to top button