Digital marksänd: vad händer med avstängningen och hur man får bonusen

digital-marksänd-av-och-bonus-tv

Du är redo för nästa Stäng av till DVB-T2? Låt oss ta reda på vad som kommer att hända med DTT och hur man får tag i TV-bonus av staten. Det finns mycket oro över detta historiska frekvensskifte. Tvärtom, du kommer att bli förvånad över de rika förmåner och hur ditt sätt att se på det kommer att förändras tv. Allt handlar om att lära känna denna epokala process genom att dra på korrekt och inte falskt alarmistisk information. Här är alla detaljer.

Digital marksänd: vad kommer att hända med avstängningen till DVB-T2

Vad kommer att hända med DTT när det ödesdigra ögonblicket kommer Stäng av till DVB-T2? Inget om du redan kan se kanalerna med din TV HD av de viktigaste programföretagen inklusive Rai, Mediaset Och LA7.

Faktum är att det faktiskt finns två i förmåner som kommer att härröra från passagen till de nya frekvenserna av DTT. Den första någonsin, och som kommer att vara uppenbar för alla, är en märkbar förbättring av syn av program. Den andra, å andra sidan, kommer att vara bra förmiljö och vårt hälsa eftersom dessa frekvenser kommer att producera mindre elektromagnetisk förorening jämfört med de tidigare.

https://www.youtube.com/watch?v=hMJvrg1iLxU

DVB-T2 direkt på din smartphone utan att förbruka Giga

En annan nyhet som få känner till om möjligheten att se kanalerna DTT direkt från din egen smartphone. Med vissa nycklar dedikerad kan du till och med förbättra signalen och titta på dina favoritprogram utan att konsumera Giga.

En trevlig fördel som bara kan erhållas tack vare Stäng av till det helt nya DVB-T2. Dessa nycklar kan köpas för den blygsamma summan av runt 40 euro, lite mer eller lite mindre. Intressant va?

TV-bonus

En annan nyckelaspekt är det med det nya TV-bonus deklarationen kommer inte längre att vara nödvändig JAG FÖRSTÅR för att kunna komma åt den. Alla, utan inkomstgräns, om de har en enhet från att skrotas kommer att kunna ansöka. Genom att fylla i lämpligt modul tillgänglig på ladda nerkommer att dra nytta av en Rabatt vid köp av en kompatibel TV till det nya DTT.

De anslagna ca 150 miljoner euro. Så det är viktigt att inte slösa tid på att få den här fördel som, kom ihåg, kräver att en tv eller avkodare skrotas eftersom den inte är kompatibel med den nya DTT.

Relaterade Artiklar

Back to top button