Digital marksänd: om du inte längre ser dessa kanaler måste du oroa dig

Den nya DTT kommer och 20 oktober där Rotation DVB T2 har börjat. Faktum är att flera kanaler från de två viktigaste programföretagen, Mediaset Och Raihar redan överförts till teknik Mpeg4 förbättra dem överföringskvalitet i format HD. Tyvärr dock inte alla tv-apparater jag är kompatibel och detta gör det snart omöjligt att använda den nationella TV-tjänsten. Så om du inte ser dessa kanaler längre måste du göra det oroa och springa snabbt i skydd.

Digital marksänd: med avstängningen den 20 oktober har många tappat flera kanaler

Det är fortfarande många som inte är det lämplig till det nya DTT som öppnade vägen genom att starta eget omvandling med den första och delvis avstängning av 20 oktober 2021. Tyvärr kan alla som inte har en tv eller a avkodare kompatibel till DVB T2 förlorat flera kanaler.

Låt oss ta reda på vilka de redan har migrerade deras frekvenser på formatet Mpeg4 och därför DVTB2. Uppenbarligen är de en del av DTTmen de är de tematiska. På så sätt kommer de som ännu inte har anpassat sig inte att förlora programmeringen av de viktigaste.

Det här är några kanaler Mediaset Och Rai än med ny digital marksänd har gått vidare till DVB T2 sista 20 oktober. Här ärofficiella lista Det är komplett:

  • låt oss börja med kanalerna Mediaset: TGcom 24, Mediaset Italia 2, Boing Plus, Radio 105, R101 Tv och Virgin Radio Tv;
  • nu ser vi kanalerna Rai: Rai 4, Rai 5, Rai Movie, Rai YoYo, Rai Sport + HD, Rai Storia, Rai Gulp, Rai Premium och Rai Scuola.

Bonus-TV: en fantastisk möjlighet

Oroa dig inte, om du nyss har upptäckt att du inte längre kan se kanaler nämns ovan eftersom din enheten är inte compatabell till ny digital marksänddu behöver inte misströsta.

Det finns faktiskt en Stor chans det heter TV-bonus. Tack vare denna bestämmelse kan vem som helst och utan ISEE-gränserkan ta emot en Rabatt av 20 % – upp till max 100 euro – vid köp av en ny kompatibel TV. Ladda bara ner självdeklarationsblankettfyll i alla dess fält och nå auktoriserad återförsäljare närmare med din egen apparaten som ska skrotas.

Relaterade Artiklar

Back to top button