Digital marksänd: från och med imorgon hejdå till dessa Rai- och Mediaset-kanaler

Äntligen är den ödesdigra och upprepade uppskjutna dagen på väg att anlända. Från och med imorgon har vi ingen flykt längre. Är du redo att ny digital marksänd? Med Stäng av planerad till imorgon 20 oktober 2021 du måste säga adjö till flera kanaler Rai Och Mediaset. Uppenbarligen bara om din TV:n är inte kompatibel med ny teknik Mpeg4 vilket avsevärt förbättrar kvaliteten på överföringen. Låt oss tillsammans se i detalj vad som kommer att hända och vilka kanaler de kommer att vara mörklagd i daterade apparater.

Digital marksänd: här är Rai- och Mediaset-kanalerna som kommer att passera i Mpeg4

Från och med imorgon, 20 oktober 2021några kanaler av de två viktigaste italienska TV-bolagen, Rai Och Mediasetkommer de att passera in Mpeg4. Det handlar om en ny teknologi som kommer att förvandlas till HD Avancerad kvaliteten på överföringen med DTT.

Vi skulle vilja klargöra att endast tematiska kanaler av Rai och Mediaset. Detta för att säkerställa efterkomna, som ännu inte är där lämplig till de nya standarderna som kommer, för att inte missa innehållet i huvudkanaler. Låt oss se nukomplett lista av dem som ska passera in Mpeg4DTT.

När det gäller kanalerna Rai det handlar om: Rai 4, Rai 5, Rai film, Rai YoYo, Rai Sport + HD, Rai historia, Rai Gulp, Rai Premium Och Rai skola. Istället, vad sägs om Mediaset: TGCom24, Mediaset Italien 2, Boing Plus, Radio 105, R101 TV Och Virgin Radio TV.

Hur man förstår om din TV är kompatibel med Mpeg4

Ta reda på om din egen tv är kompatibel vid teknologi av ny digital marksänd som kommer att sändas in Mpeg4 Det är snabbt och enkelt. Du måste slå på apparaten ställa in på kanalerna 501 Rai Uno HD, 505 kanal 5 HD Och 507 La7 HD.

Om minst en av dessa tre är synlig är din TV kompatibel med den nya DTT. Eller, ställa inkanaler 100 Och 200 skriften ska stå: “”. Om å andra sidan inte ens en av dessa tre kanaler är gratis eller inget visas på de två nyss nämnda, betyder det att du måste köpa eller en avkodare eller a ny tv kompatibel med Mpeg4 och frekvens DVB-T2.

Relaterade Artiklar

Back to top button