Digital marksänd: en bomb av falska nyheter om DVB-T2 och TV-skrotning

digital-markbunden-bomb-fake-news-dvb-t2-stänga-av-och-skrapa-tv

Du kommer inte tro dina öron. Så mycket oro för ingenting? Kanske, men klagomålet som dök upp på får oss att reflektera och riktar rampljuset mot flera tvivel. Håll i dig för mycket av det som står om det nya DTT det är missvisande. Här är hon falska nyheter bombDVB-T2, Stäng av Och skrotning. Om du redan har bytt din tv är du också offer för systemet, men om du fortfarande har din enhet, som de säger är föråldrad, vänta med att byta den. Läs den här artikeln först.

Digital marksänd: för nya DVB-T2 kommer det att diskuteras efter 1 januari 2023

Du har rätt, för det Stäng av till det nya DVB-T2 vi ska prata om det efter 1 januari 2023. Och det är förresten bara en avgångsdatum och inte tidsfristen för anpassning till det nya DTTom det någonsin kommer.

Detta är villkoren för en intressant artikel publicerad av hans kollegor där han kommer rapporterad ett viktigt faktum:

“?”.

Kontrollera med kanal 100 och 200 är felaktig

Inte bara det, utan även jag kanaler så mycket emblazoned, den 100 och den 200för att verifiera kompatibilitet från tv Och avkodare till ny digital marksänd de skulle inte vara “”. Så det verkar bara vara en reklam- för att uppmuntra användare att dra nytta av TV-bonus av Digital Terrestrial.

Vad är vädjan till institutioner som sysslar med övergången till det nya DTT? “”.

Där är han fläck korrekt som förklarar hur man verifierar TV:ns kompatibilitetdet vill säga förmågan att se i HD-kanalerDTT. En TV som inte stöder kvalitet HD det är inte kompatibelt. Å andra sidan, som vi har förklarat för dig i de många artiklarna här.

https://www.youtube.com/watch?v=hMJvrg1iLxU

Relaterade Artiklar

Back to top button