Diesel: vinner mot el eftersom millennials också gillar det

diesel-liknande-jämna-millennials-vinner-mot-el

Det verkar som att temat förekohållbarhet intressen mer intellektuellt än praktiskt. I princip tråden Greta Thunberg när de står inför köpet av en bil verkar de glömma bort noll utsläppinklusive Global uppvärmning. Det är därför, återigen diesel vinner motelektrisk. Dieselbilar gillar dem millennials föra dem på prispallen bland favoriterna för ungdomar som måste köpa deras första bil. Här är detaljerna.

Diesel: framtiden för inköp under de kommande sex månaderna är dieselbilar

Jo ja, den framtid av inköpen under de kommande sex månaderna är le dieselbil. Detta avslöjades av en nyligen genomförd undersökning gjord av EY Mobility Consumer Index 2020. Här är inledningen till det officiella pressmeddelandet:

“”.

Vad gör diesel i den långa kampen mot det elektriska med millennials? Vilket dessa inte bryr sig om ekohållbarhet och nollutsläpp. “”.

Ett ganska betydande faktum som gör det klart hur mycket dieselbil finns kvar favorit-. Denna siffra läggs till de andra, men fram tills nu var den okänd av en enkel anledning. Många av intervjupersonerna äger inte en bil eftersom de tidigare använde den för att pendla i betyder att offentlig.

Var kommer denna vändning ifrån

Med pandemins utbrott covid-19 och relaterade risker infektionnu har dessa användare ansett det lämpligt att köpa en ‘bilmen diesel eller bensin och inte elektrisk. För att bekräfta det John Simlett,:

“”.

Så än en gång diesel det är bättre än elektriskt för många, men vi måste tänka på framtida och med det till målen föreuropeiska unionen.

Relaterade Artiklar

Back to top button