Diablo Immortal: Spelare kommer att kunna byta klass utan att förlora framsteg

Det meddelade utvecklarna i måndags Diablo Immortal, den mobila versionen av dungeon crawling-serien av Snöstorm Underhållning, skulle tillåta spelare att växla mellan karaktärsklasser samtidigt som den totala tillväxten bibehålls.

Klassbytet marknadsförs som ett sätt för spelare att prova alla klasser utan att behöva börja om för var och en. När spelare byter klass kommer de att behålla sina framsteg övergripande i XP “kommer de att få en ny uppsättning utrustade varor som passar din nya klass” och de gamla kommer att hållas i reserv, enligt Blizzard.

Diablo Immortal: förbeställning för iOS är nu tillgänglig

“Vi ville inte tvinga våra spelare att ta det svåra beslutet att ge upp sin huvudkaraktärsutveckling för att stödja ett alternativ,” förklarade Blizzard. Klassbytet, å andra sidan, verkar erbjuda en annan mobilspecifik funktion: skal och andra anpassningar. Blizzard sa i samma artikel på måndagen att det syftade till att “producera en ny uppsättning skinn för alla klasser varje månad”, som matchade temat för Battle Pass för den månaden. Spelare som köper Battle Pass kommer att ha tillgång till redskapstemat för alla klasser, medan andra kommer att vara tillgängliga för köpet i spelet.

Blizzard hoppas också att en marknadsföring “Förboka” för free-to-play-spel väcker du folks intresse för spelskins. Från och med idag kan iOS-användare förregistrera sig för spelet och ladda ner det till sin iPhone eller iPad. Om 30 miljoner människor förbeställer Diablo Immortal före det (oannonserade) releasedatumet kommer Blizzard att ge alla en gratis uppsättning skins som heter “Kit Horadrim”, som är baserad på Brotherhood of the Horadrim i spelet.

Diablo Immortal kommer att vara gratis också Snöstorm uppgav att all utrustning kan erhållas genom att spela regelbundet, men spelet kommer också att tillåta betalningar i appen för användare som vill ha den extra boosten.

Relaterade Artiklar

Back to top button