Diablo immortal releasedatum förtydligat

Blizzard har tillkännagett Diablo Immortal, det nya Diablo-spelet tillgängligt för alla iOS, Android och PC.

Diablo odödlig utgång historien är tydlig. Spelet, som är planerat att passa för både mobila och stationära datorer, kommer att vara gratis och kan endast spelas online. Diablo-teamet höjde förväntningarna genom att säga att de siktar på en ständigt utvecklande upplevelse för spelare, och för detta kommer nya karaktärer, berättelser och innehåll att inkluderas.

Diablo Immortal releasedatum

Diablo II: Lord of Destruction I Diablo Immortal, som är designad i en form mellan och Diablo III, kommer spelarna att försöka hitta bitarna av världssten som bröts av Tyrael och spreds över hela helgedomen. barbar, De klassiska favoritkaraktärerna från spelare som Wizard och Necromancer och deras rustningar och vapenliknande utrustning finns kvar i Diablo Immortal. Med looten kommer det också att finnas möjlighet att anpassa karaktärerna mer. Spelbar på PC Diablo Immortal Behöver inte kraftfull datorhårdvara spelare gjort glad.

Diablo immortal releasedatum förtydligat

Diablo Immortal releasedatum

När det gäller kontrollerna i spelet, iOS och AndroidDet anges att kontrollerna kommer att vara extremt enkla för den som vill spela i . Längst ner på skärmen kommer det att finnas en sektion för att bestämma rörelseriktningen på ena sidan, medan det på andra sidan kommer att finnas kontrollpreferenser som attack, potion och magi.

Diablo Immortal releasedatum

Kontroller för PC blir givetvis mer omfattande. Rörelse och attack mus Kontrollrörelser på tangentbordet fortsätter också beroende på spelarens preferenser. Medan Q-tangenten kommer att användas för potionanvändning, föredrog spelaren genvägar Den kan även tilldelas 1-2-3-4 tangenter.

Apple hittade din borttappade resväska med AirTag

Relaterade Artiklar

Back to top button