Diablo Immortal: den stängda alfa är tillgänglig och låter dig förkroppsliga Crusader

Diablo Immortal © © Blizzard

Vi kommer ihåg, Diablo Immortal
fick inte riktigt ett varmt mottagande när det presenterades på BlizzCon 2018. No offense, projektet är fortfarande på spåren på sidan av NetEase. Och australiska mobilanvändare kan börja rensa marken idag.

I ett pressmeddelande berättar Blizzard att den “begränsade alfa” av Diablo Immortal är nu online i Australien, och att vissa influencers eller journalister också kan gnugga sig med mobil hack’n slash.

Läs också:
World of Warcraft: Blizzard stör köpet av speltid via sin onlinebutik

En ny testfas för att utforska slutspel

Den här nya alfafasen kommer fyra månader efter den föregående, som redan hade gjort det möjligt för oss att reda ut vissa tvivel om Diablo Immortal. På menyn för detta nya test kommer de lyckliga att kunna upptäcka Crusader-klassen, som specialiserar sig på attacker på korta och medelhöga avstånd, och som använder helig magi. The Barbarian, Demon Hunter, Lesser och Sorcerer är också med i spelet, och Blizzard lovar att Necromancer kommer att ansluta sig till dem snart.

Diablo Immortal © Blizzard

För att berika innehållet i dess Alpha, integrerar Blizzard också “the Cycle of Conflict”. Beskriven som ” ett fraktionssystem på hög nivå det uppmuntrar deltagare att delta i PvP- och PvE-aktiviteter på uppdrag av Shadows eller the Immortals: två fiendekoalitioner som slåss om tronen (och som därför borde vara tacksamma mot dig om du hjälper dem) .

Och eftersom vi pratar om plundra, de mest erfarna spelarna kommer utan tvekan att vara ivriga att dyka ner i det infernaliska relikwieen, som ger dem en allvetande som kan lokalisera de mäktigaste demonerna och därför de mest generösa när det gäller utrustning. Dessutom höjer denna begränsade Alpha nivåtaket till 55, mot 45 i föregående testfas. Tillräckligt för att möta ännu mer slug fiender än i december förra året.

Diablo Immortal © Blizzard

Läs också:
Battlefield: ett nästa stort spel och ett mobilprojekt för 2022

Fortfarande inget releasedatum

Vem av Diablo Immortal eller av Diablo IV kommer att peka nästippen först? Satsningarna har gjorts. Ändå har båda för närvarande inget utgångsfönster.

Lyckligtvis kan hack’n slash-fanatiker alltid falla tillbaka på Diablo 2 har återuppstått
, planerad att släppas i år på PC, PS4/PS5 , Xbox / Series X |S och Nintendo Switch . Och att tro på förhandsvisning av våra kära Nerces, allt får oss att tro att denna tekniska uppgradering förtjänar vår uppmärksamhet.

Den bästa Hack’n-slashen i väntan på Diablo IV (2021)

Medan vi har haft chansen att återknyta kontakten med fadern till isometriska hack & slash, Diablo II, i all sin remastrade glans, är det en bra idé att se tillbaka på det 20+ år långa arvet som Dark Ranger har lämnat efter sig. Särskilt förtjust i denna produktiva genre på Clubic, erbjuder vi dig vårt urval av det bästa av avkommorna till Lord of Terror.

Läs mer

Källa: Blizzard.com

Relaterade Artiklar

Back to top button