Detta speltangentbord i sin miniversion är till lägsta pris hos Amazon!

Om du letar efter ett trådbundet speltangentbord som är lika effektivt som det är kompakt till ett bra pris bör detta erbjudande från Amazon intressera dig.

razer mini-tangentbord

Den berömda Razer Huntsman Mini drar verkligen nytta av en stor rabatt för närvarande hos återförsäljaren.

Razer Huntsman Mini i ett nötskal

  • Utmärkt prestanda
  • Mycket anpassningsbar och hållbar
  • Snygg och ultrakompakt design

Hitta detta lilla men robusta speltangentbord från Razer på Amazon för 64,99 € istället för det lägsta senaste priset som visades på 76,50 €, en besparing på 15 %.

Hitta Razer Huntsman Mini för 64,99 € på Amazon

Ett mycket bra minispeltangentbord till ett bra pris hos Amazon

Detta erbjudande på Razer Huntsman Mini trådbundna gamer-tangentbord erbjuds därför av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till en reläpunkt inom en arbetsdag. Produkten kommer med två års garanti.

Ett litet, högpresterande Razer-tangentbord

Detta erbjudande från Amazon är därför intresserad av ett trådbundet speltangentbord från Razer, ett märke som inte längre presenteras på området, modellen Huntsman Mini. Som namnet antyder har detta tangentbord en ultrakompakt storlek, närmare bestämt 40 % mer kompakt än konventionella modeller.

Men låt dig inte luras av dess ringa storlek, eftersom den har många argument till övers för att kompensera för dess ringa storlek och frånvaron av ett numeriskt tangentbord. Börjar med proprietära Razer Clicky optiska omkopplare, som använder infrarött ljus istället för fysisk kontakt för snabbare aktivering än traditionella mekaniska nycklar.

Den är också mycket anpassningsbar, både i tangenterna med upp till 5 profiler att spara, med dess sats av makron, och i dess bakgrundsbelysning animerad av Razer Chroma RGB-teknik. För enkelhetens skull visar knapparna även sekundära funktioner tryckta på sidan.

Förutom att den är kompakt och idealisk för e-sport, i synnerhet tack vare den avtagbara USB Type-C-kabeln för enkel anslutning och lagring, är Razer Huntsman Mini särskilt hållbar, särskilt tack vare dubbelinsprutade PBT-nycklar och dess aluminiumstruktur.

Razer Huntsman Mini

Hitta Razer Huntsman Mini för 64,99 € på Amazon

För att lära dig ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Razer Huntsman Mini.

Hitta speltangentbordet du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta minierbjudande från Amazon, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa speltangentborden 2022, för att se vad denna miniprodukt från Razer är värd mot större motståndare.

Relaterade Artiklar

Back to top button