Detta speltangentbord är fortfarande till ett mycket intressant pris (mindre än 20€)

Om du letar efter ett bra trådbundet speltangentbord till ett mycket lågt pris bör detta erbjudande från Amazon intressera dig.

MSI Vigor GK20 © MSI

Återförsäljaren bryter verkligen priset på MSI Vigor GK20 med en fin rabatt.

MSI Vigor GK20 i korthet

  • Solid prestanda för sitt pris
  • Mycket anpassningsbar
  • Snygg och ergonomisk design

Hitta detta MSI-tangentbord på Amazon för 19,90 € istället för det rekommenderade priset som är satt till 34,90 €, det vill säga 43 % besparing.

Hitta MSI Vigor GK20 för 19,90 € på Amazon

Ett gediget speltangentbord till ett lågt pris hos Amazon

Det här erbjudandet på det trådbundna speltangentbordet MSI Vigor GK20 erbjuds därför av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom tre arbetsdagar. Produkten kommer med två års garanti.

Meka-membran och omfattande anpassning för detta MSI-tangentbord

Detta erbjudande från Amazon är därför intresserad av ett trådbundet speltangentbord från MSI, ett märke som inte längre presenteras i fält, modell Vigor GK20. Detta tangentbord saknar inte kraft tack vare dess tangenter utrustade med ett meka-membran för flytande och lyhörd användning via USB.

De nycklar som huvudsakligen används för spelet kan också räkna med att anti-ghosting-funktionen ger optimal kontroll under dina spel. Tangentuppsättningen är helt anpassningsbar och programmerbar med snabbtangenter för att justera ljusstyrka eller ljudvolym för snabba ändringar utan att lämna spelet.

MSI Vigor GK20 lever också upp till sitt namn genom att erbjuda en extremt hållbar och robust struktur, i synnerhet tack vare ökad motståndskraft mot vattenstänk för längre livslängd och enklare rengöring.

För att inte förstöra någonting har detta trådbundna gamertangentbord en svart design som är både elegant och ergonomisk, även animerad av en helt anpassningsbar regnbågsbakgrundsbelysning, särskilt tack vare ett andningsläge som kan aktiveras efter behag.

Allt detta erbjuds i kompakta mått på 45,5 x 17,1 x 3,4 cm för en låg vikt på 1 kg. Observera att detta tangentbord endast är kompatibelt med Windows operativsystem, från version 7 till den senaste.

MSI Vigor GK20 © MSI

Hitta MSI Vigor GK20 för 19,90 € på Amazon

Hitta speltangentbordet du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta attraktiva erbjudande från Amazon, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa speltangentborden 2022, för att se vad denna MSI Vigor GK20 är värd till ett lågt pris jämfört med dyrare konkurrenter.

Relaterade Artiklar

Back to top button