Detta HyperX-streamerpaket njuter av en fantastisk kampanj före jul!

Behöver du förnya dina hörlurar och mikrofon eller börja med ett snyggt kit för att skapa innehåll eller streama, samtidigt som du sparar pengar? The Good Deals Team erbjuder dig ett Baker-erbjudande på ett HyperX-paket inklusive Cloud Core trådbundna headset och Solocast-mikrofonen för 79,99 € istället för 139,99 €, det vill säga 42 % besparing!

1

Ett HyperX-paket för att komma igång på Twitch eller Youtube

  • Ett utmärkt spelheadset
  • En mikrofon av mycket bra kvalitet
  • Mycket solid valuta för pengarna

Se HyperX Streamer Pack-erbjudandet för 79,99 € på Boulanger

Gedigen kampanj innan jul på Boulanger

Det här erbjudandet på detta HyperX-streamerpaket erbjuds av Boulanger, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom en arbetsdag. Det är möjligt att ta ut förpackningen inom tre dagar i Boulanger-butiken närmast dig. Förpackningen kommer med två års garanti.

Streamerns panoply till ett fyndpris

Detta erbjudande är därför intresserad av ett paket HyperX, ett varumärke med ett solidt och välförtjänt rykte, inklusive ett Cloud Core trådbundet headset och en Solocast-mikrofon.

Cloud Core erbjuder en komprimerad version av varumärkets förträfflighet tack vare 7.1-ljud av hög kvalitet, en löstagbar brusreducerande mikrofon omgiven av skum för att bara fånga ljudet av din röst, och en design som erbjuder prestanda och komfort på lika villkor. Den är också mycket kompatibel: förutom PC:n kan den anslutas till alla Xbox- och PlayStation-konsoler, och till och med till surfplattor och smartphones.

Det finns inget behov av en visserligen välgjord mikrofon på Cloud Core, eftersom detta paket också innehåller HyperX:s Solocast dubbelriktade mikrofon. Tack vare sin plug and play-anslutning är den lika mycket kompatibel som Cloud Core och erbjuder nödvändigtvis en mycket högre inspelningskvalitet. Den är också särskilt konfigurerbar tack vare avaktivering genom ett enkelt tryck på en knapp eller ett justerbart stöd.

Båda produkterna finns i svarta och röda färger och erbjuder en särskilt elegant design som kommer att smälta in med alla inställningar i stil.

Se HyperX Streamer Pack-erbjudandet för 79,99 € på Boulanger

Hitta spelheadsetet för att starta din streamingkarriär med våra jämförelser

Innan du lägger till detta särskilt intressanta paket i din varukorg, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa trådbundna spelheadseten 2021, för att se om det som ingår i detta paket verkligen är värt kostnaden.

Relaterade Artiklar

Back to top button