Detta Corsair 4 i 1-spelpaket släpper till ett galet pris!

Om du funderar på att förnya all kringutrustning för PC-spelare samtidigt som du gör stora besparingar, bör detta erbjudande från Darty intressera dig.

Corsair 4-i-1 spelpaket © Corsair

Återförsäljaren presenterar för närvarande ett 4-i-1-paket med Corsair-spelprodukter till ett särskilt attraktivt pris, inklusive K55 RGB PRO-tangentbordet, HS50 PRO Stereo-headsetet, HARPOON RGB PRO-musen och MM100-musmattan.

Corsair 4-i-1 spelpaket i ett nötskal

  • Ett bra trådbundet mekaniskt speltangentbord
  • Ett solidt trådbundet spelheadset
  • En mus/matta combo erbjuder en stor synergi

Hitta hos Darty detta 4-i-1-spelpaket från Corsair för endast 88,99 € istället för 119,99 €, det vill säga en besparing på 25 %.

Hitta Corsair 4-i-1-spelpaketet för 88,99 € hos Darty

Ett komplett spelpaket till ett fyndpris hos Darty

Detta erbjudande på Corsairs 4-i-1-spelpaket inklusive tangentbord, headset, mus och matta erbjuds därför av Darty, som undantagsvis endast erbjuder gratis uttag från butiken närmast dig, i mån av tillgång. Förpackningen kommer med två års garanti.

En komplett svit med kringutrustning för Corsair-spel

Detta Darty-erbjudande är därför intresserad av ett komplett 4-i-1-spelpaket från märket Corsair, mycket känt inom området.

Den inkluderar först och främst HS50 Pro Stereo-hörlurar med kabel som erbjuder kvalitetsljud tack vare premium 50 mm ljudgivare, med stor komfort tack vare öronkåpor i memoryskum. Den medföljande enkelriktade brusreducerande mikrofonen fullbordar bilden.

Sedan kommer Corsair K55 RGB Pro trådbundet tangentbord, som har vad varje bra speltangentbord borde ha: ett handledsstöd, sex fullt programmerbara makrotangenter, volym- och mediatangenter, och till råga på en femzons dynamisk RGB-bakgrundsbelysning.

För att avsluta den här sammanfattningen har vi två Corsair-produkter som går hand i hand: Harpoon RGB Pro trådbunden mus och MM100-musmattan. Musen kommer att ge fantastisk prestanda tack vare en optisk sensor som kan gå upp till 12 000 DPI, sex programmerbara knappar för stor mångsidighet. Den visar också en design lika bekväm som den är lätt med bara 85 gram på klockan.

Till det har vi en matchande MM100-musmatta gjord av en vävd textilyta speciellt designad för högupplösta möss, för en idealisk kombination av prestanda och estetik.

Hitta Corsair 4-i-1-spelpaketet för 88,99 € hos Darty

Hitta tangentbord, headset, mus och spelmatta efter dina önskemål tack vare våra jämförelser

Innan du tar del av detta fantastiska erbjudande från Darty, tveka inte att konsultera våra jämförelser av de bästa gamingtangentborden, gamingheadseten, gamingmössen och musmattorna 2022, för att se om detta 4-i-1-paket från Corsair presenterar sig själv. som ett fynd.

Relaterade Artiklar

Back to top button