Detta bärbara högtalarpaket från JBL Link och Google Nest Hub2 för mindre än 100 €!

Boulanger erbjuder ett mycket snyggt paket som består av två tekniska kvalitetsobjekt: en bärbar JBL Link Portable-högtalare tillsammans med Google Nest Hub 2, den anslutna assistenten med en skärm. En vinnande kombination för endast €99,99.

1

JBL Link Portable och Google Nest Hub 2 paketerar i två ord:

  • Google Assistant inbyggd i JBL Link Portable-högtalaren
  • Med Google Nest Hub 2-skärmen kan du titta på videor
  • Priset på förpackningen är inte ens det för endast ett av de två föremålen

Se JBL Link + Nest Hub 2 Pack-erbjudandet för 99,99 € på Boulanger

Två anslutna högtalare till ett uppoffrat pris

Boulanger erbjuder ett mer än lockande julerbjudande idag. För endast 99,99 € kan du få en bärbar och ansluten högtalare, JBL Link Portable, samt Google Nest Hub 2. Detta är Googles anslutna assistent, som också finns på JBL-högtalaren, med en extra skärm. Tack vare det kan du visa videor från dina streamingplattformar eller flödet av dina övervakningskameror.

När du vet att JBL Link Portable-högtalaren säljs ensam för 149 € och att Google Nest Hub 2 kostar 99,99 €, inser du de besparingar som görs. Utöver det kan du njuta av gratis frakt. Eller bättre: du kan hämta ut produkten inom en timme i närmaste Boulanger-butik, förutsatt att produkten finns i lager.

Två anslutna högtalare till priset av en

Boulanger-erbjudandet innehåller först och främst en bärbar högtalare: JBL Link Portable. Cylindrisk till formen, den har en bas som även fungerar som laddstation. Den erbjuder en autonomi på 8 timmar och kan därför tas med överallt för att lyssna på din musik. Den har en effekt på 20 Watt RMS och är vattentät upp till 1 meter djup.

Du kan ansluta till den via WiFi eller Bluetooth, och den inkluderar även Google Connected Assistant. Du kan prata med honom och be honom att spela dina favoritspellistor på ljudströmningsplattformar.

Det andra objektet i paketet är den Google-anslutna assistenten direkt i sitt eget hölje. Detta är inte ensamt eftersom det är monterat på en skärm som kan visa bilder och videor. Så du kan se dagens väder, de schemalagda uppgifterna, musiken som spelas… Eller till och med visa videoströmmen från dina övervakningskameror, styra ditt uppkopplade hem eller till och med titta på Netflix, Prime Video, Disney+, YouTube, etc.

Se JBL Link + Nest Hub 2 Pack-erbjudandet för 99,99 € på Boulanger

Upptäck andra anslutna högtalare

Du kan konsultera vår jämförelse av de bästa anslutna högtalarna på Clubic för att upptäcka alternativ till det som presenteras här. Du kommer att se vårt objektiva urval, utarbetat i full insyn och som svarar på majoriteten av de frågor du kan ha.

Relaterade Artiklar

Back to top button