Detta är ett otroligt pris för detta paket som innehåller en PC-spelare och dess RTX 3070!

Om du letar efter en kraftfull spelbärbar dator för att till fullo njuta av de mest krävande spelen, bör detta erbjudande från Cdiscount intressera dig.

Asus ROG Dash F15 © Asus

I verkligheten är det ett paket som erbjuder två Asus-produkter: Asus TUF Dash F15 utrustad med en RTX 3070 och Asus TUF Gaming M5 trådbunden spelmus.

Asus TUF Dash F15 och TUF Gaming M5 i korthet

  • En kraftfull bärbar dator utrustad med en RTX 3070
  • En mångsidig ambidextrous spelmus
  • Solid valuta för pengarna på detta paket

Hitta det här paketet med mycket bra Asus TUF-produkter för 1 149,99 €, eller 1 093 € om du är Cdiscount À Volonté-medlem med kampanjkoden INFO5CDAV.

Hitta Asus TUF Dash F15 och TUF Gaming M5-paketet för 1149,99 €

Ett paket rejäla Asus TUF-produkter till ett bra pris hos Cdiscount

Detta erbjudande på Asus TUF-produktpaketet inklusive Asus TUF Dash F15 gaming laptop PC och TUF Gaming M5 trådbunden spelmus erbjuds därför av Cdiscount, som ger gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom en arbetsdag.. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, det vill säga cirka 294 € per månad. Förpackningen kommer med två års garanti.

En komplett spellösning

Detta Cdiscount-erbjudande är därför intresserad av en Asus gaming laptop, ett välkänt varumärke inom området, modell TUF Dash F15. Den presenterar som sitt namn en 15,6″ FHD IPS-panel krönt med en HD-webbkamera och utrustad med en uppdateringsfrekvens på upp till 144 Hz, samt en antireflexfunktion.

Utöver en skiva för spelet, bäddar Dash TUF in ett mycket eftertraktat NVIDIA GeForce RTX 3070-grafikkort, en Intel Core i5 11 370H fyrkärnig processor klockad mellan 3,3 Ghz och 4,8 Ghz och åtta trådar; 16 GB DDR4 3200 Mhz RAM (för en total kapacitet på 32 GB) och en 512 GB M.2 NVMe PCIe SSD. Ett tekniskt blad i genväg för den nya generationens spel. Observera att den bäddar in en hemmaversion av Windows 10 64-bitars.

På anslutningssidan inkluderar Dash TUF F15 ett kombinerat hörlurs-/mikrofonuttag, tre USB 3.2 Gen 1-portar, en USB-C 4-port, en HDMI-port och en Ethernet-port. Den visar också ett 4-cells litiumjonbatteri med en kapacitet på 76 Wh.

Förutom ett tekniskt blad som verkligen lockar till sig begär, har Dash TUF en futuristisk design som smälter perfekt med vad den är ombord. Prydd med en färg som snyggt kallas “eclipse grey”, visar den en linje som kommer att tillfredsställa de mest estetiska spelarna, särskilt genom dess särskilt tysta bakgrundsbelysta tangentbord.

Till det innehåller detta paket därför en Asus TUF Gaming M5 trådbunden spelmus, som är särskilt mångsidig med sin optiska sensor upp till 6 200 DPI, sina högpresterande och motståndskraftiga Omron-switchar, sina sex programmerbara knappar och sin eleganta futuristiska design. och tvåhänt.

Asus TUF DASH F15 Gaming PC © Asus

Hitta Asus TUF Dash F15 och TUF Gaming M5-paketet för 1149,99 €

Hitta gaming laptop och gaming mus som du vill tack vare våra jämförelser

Innan du drar nytta av detta fantastiska erbjudande från Cdiscount, tveka inte att konsultera våra jämförelser av de bästa spelbärbara datorerna och de bästa spelmössen 2022, för att se vad dessa Asus-produkter är värda mot konkurrenterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button