Det verkar redan som ett skämt: nu verkar riktiga bilder av Pixel Watch användas av en person

I Google fungerar de antingen definitivt med dörren öppen eller så är de inte intresserade av att filtreras absolut allt de gör, för förutom telefonerna har nu Pixel Watch läckt som vi har sett i flera dagar.

Och nu, från Reddit finns det bilder på en person som bär klockan i all sin prakt, med plastremmen och allt, som användaren i fråga har ringt som “svår att ta på men känns rejäl när man väl tagit på sig”.

Dessutom kan vi läsa att samma rem känns som ett bra material (silikon), så vi står inför en av samma typ som Apple Watch men något smalare, eftersom bandet enligt samma användare är 20mm, medan Apple Watch är 22 mm.

Slutligen säger användaren att klockan är väldigt bekväm att bära, och når den punkten att inte känna att du har den på när den väl är knuten till din handled.

Hur som helst, den här Redditors historia är ganska märklig, eftersom han säger att klockan kom till honom genom en vän, som hittade den och lånade ut den till honom att bära. Vi får se sedan vad som händer med Pixel Watch, men mysteriet som omger den blir mindre och mindre.

Relaterade Artiklar

Back to top button