Det verkar inte finnas någon framtid för Fitbit Ionic längre, och de andra modellerna lider

fitbit jonisk

Efter en omfattande påminnelse om anslutna klockor Ionic i mars förra året pekas varumärket Fitbit än en gång ut.

Ett nytt klagomål tyder på att hela Fitbit-sortimentet kan bli överhettat, vilket kan orsaka brännskador och/eller bränder…

Fitbic Ionic har redan återkallat för risk för brännskador och brand

I mars förra året tvingades Google återkalla sina Fitbit Ionic-klockor. Ett stort återkallande initierat av rapporten från en byrå baserad i USA (CPSC) med ansvar för att förebygga och skydda allmänheten från risken för skador orsakade av vissa modeller. Totalt hade Google fått knappt 200 rapporter, innan de återkallade mer än 1,7 miljoner klockor.

Google bad då uttryckligen innehavare av en Fitbit Ionic-klocka att inte längre använda den och bjöd in kunder att begära återbetalning för sin produkt.

Idag hävdar en ny rättegång att återkallelsen inte var tillräckligt, och den syftar till att visa att alla Fitbit-produkter faktiskt sannolikt kommer att orsaka brännskador hos sina ägare.

Fitbit Versa 2

Alla Fitbit-produkter skulle vara problematiska

Enligt domstolshandlingar har Fitbit-klockor och spårare samma brist, vilket är en tendens att överhettas, vilket leder till brännskador och brandrisker. Den nya stämningsansökan pekar också på det faktum att Fitbit ofta felaktigt har skyllt på användarhygien när de rapporterat incidenter till sitt eget försvar.

Kunder köper Fitbit-produkter för att bränna kalorier, inte deras hud, men också för att säkert leva en hälsosam livsstil med en smartklocka ” står det i klagomålet. Det sistnämnda kommer att ligga till grund för två nya klagande, som var “offer” för Fitbit Versa Lite och Versa 2.

Fitbits kundtjänst skulle också vara ” väldigt långsam » på flera veckor har vissa kunder inte kunnat få återbetalning, hur utlovat de än lovar, för sin Ionic-klocka. Fortsättning följer…

Om samma ämne:
Nästa Apple Watch kan ta din temperatur

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button