Det utmärkta spelheadsetet SteelSeries Arctis 7P+ blir mer än prisvärt

Det utmärkta trådlösa headsetet för erfarna spelare SteelSeries Arctis 7P+ är tillbaka till försäljning på Boulanger. Dess pris går från €199,99 till €110,79 med eventuellt uttag i butik gratis. Så om du vill rusta upp dig med de bästa, börjar det nu med den här hjälmen.

SteelSeries Arctis 7P+ © SteelSeries

SteelSeries Arctis 7P+ med två ord:

 • Fungerar med USB-C-adapter
 • PS5-kompatibel
 • 7.1 ljud

Se erbjudandet på SteelSeries Arctis 7P+ för 110,79 € på Boulanger

En sänkning som är nära halva priset

Efter påskhelgen, låt oss börja veckan med ett supererbjudande på en inte mindre exceptionell hjälm. Det är på Boulanger det händer och du kan nu beställa SteelSeries Arctis 7P+ trådlösa spelheadset för 110,79 € istället för 199,99 €.

Det är ett headset som fungerar på PC, men även på konsoler som PlayStation 4 och 5, men även Switch till exempel. För det kommer den med en mini USB-C-mottagare att koppla in i kontrollerna eller direkt i konsolen för Switch. Och du är redo för total nedsänkning.

Högkvalitativ 7.1 ljudemulering

Fördelen med detta headset är att det kan simulera 7.1-ljud när det används på PC. I dina spel och filmer kommer du alltså att leva en intensiv upplevelse och vara helt nedsänkt i den. Oroa dig inte, när du byter till konsol förblir kvaliteten utmärkt och du kommer att njuta av att ta av dina hörlurar vid minsta tillfälle.

Detta är en sladdlös, batteridriven modell. Den laddas också via USB-C men erbjuder fortfarande en bra autonomi på 30 timmar innan dess. Och vem säger att gamer-headset nödvändigtvis säger mikrofon och det här är verkligen närvarande. Den är infällbar så att den får plats i hörluren när den inte används. Och dra bara i stången för att ta ut den och aktivera den omedelbart tack vare knapparna som också finns på samma hörlurar.

Glöm inte att ladda ner Sonar-mjukvaran för PC för att dra full nytta av alla tillgängliga alternativ och spela med equalizern för en personlig upplevelse.

Se erbjudandet på SteelSeries Arctis 7P+ för 110,79 € på Boulanger

Hitta spelheadsetet du behöver

Tveka inte att konsultera vår Clubic jämförande guide tillägnad trådlösa spelheadset. Där hittar du en stor mängd information och modeller av olika headset, lämpliga för konsoler eller datorn. Men allt designat för att möta spelarnas förväntningar. Så du kan hitta din lycka och förstå vad som gör ett bra spelheadset.

SteelSeries Arctis 7P+ trådlös7

Mångsidighet är utan tvekan en av de bästa egenskaperna hos denna Arctis 7P+, även om frånvaron av Bluetooth alltid kan påpekas. Det är äntligen enkelt att byta från konsolen till Switch, eller från PC till smartphone, med en relevant användning för spel som distansarbete.

Å andra sidan är upplevelsen ojämn mellan dessa olika plattformar, av den enkla anledningen att endast på PC är det möjligt att finjustera (med mycket amplitud via Sonar) ljud- och röstupplevelsen. Ljudet är dock tillräckligt bra, och klippt för spelet, för att hjälmen ska ge fullständig tillfredsställelse med PS5. Kompatibilitet med Tempest 3D-ljud är en verklig fördel, den främsta anledningen till att välja denna 7P+ framför en annan.

Om 3D-ljud på PS5 inte är en tillgång för dig ska Arctis 7+ eller Arctis 7X övervägas eftersom de förutom att vara kompatibla med PlayStation också är kompatibla med Xbox, vilket inte är fallet med denna 7P+. .

Mest

 • Bekväm över tid
 • Övertygande ljud i spelet
 • Fullt av alternativ med ekolod (på PC)
 • Det bästa alternativet för PS5-spelare
 • Autonomi utökad till 30 timmar

De mindre

 • Sonar ber om ett SteelSeries-konto
 • Röstutgången är infälld som standard
 • Proprietär kontakt för trådbunden anslutning
 • Ingen Bluetooth

Design och komfort8

Ljudkvalité7

Mikrofon7

Mångsidighet7

Autonomi8

149,99 €

149,99 €

Relaterade Artiklar

Back to top button