Det ultrakompakta Logitech trådlösa tangentbordet kostar halva priset hos Amazon

Meddelande till ägare av en Apple-enhet! Som en del av en snabbförsäljning erbjuder Amazon Logitech Keys-To-Go trådlöst Bluetooth-tangentbord för halva priset.

1

Logitech Keys-To-Go-tangentbordet i två ord:

  • Kompatibel med alla iOS-enheter
  • Ultraportabel
  • Autonomi på 3 månader

Se Logitech Keys-To-Go-tangentbordserbjudandet för 34,99 € på Amazon

Logitech Keys-To-Go till -50 % hos Amazon

Det är under en snabbförsäljning som e-handelsjätten Amazon tillåter ägare av en Apple-enhet att skaffa Logitech Keys-To-Go till -50%.

Fram till söndagen den 19 december 2021 kostar det schweiziska märkets trådlösa Bluetooth-tangentbord 34,99 euro istället för 69,99 euro; vilket ger en fin omedelbar rabatt på 35 euro från handelsplatsen.

För information begärs inga extra fraktkostnader av Amazon eftersom det är en produkt som säljs och skickas av e-handelssidan och vars belopp är större än 25 euro i köp.

Allt du behöver veta om Logitech-tangentbordet

Logitech Keys-To-Go finns i en svart färg och är ett ultraportabelt tangentbord i QWERTY-stil som har designats för att kunna länkas trådlöst med alla iOS-enheter inklusive iPad, iPhone och Apple TV.

Diskret och lätt tack vare sina mått på 6,3 x 13,7 x 24,2 centimeter och sin vikt på 180 gram, har tillbehöret iOS-genvägar, idealiskt placerade nycklar, en USB 2.0-port, trådlös Bluetooth-teknik och en batteritid på 3 månader. När det gäller autonomi varnar en batteriladdningsindikator för användaren om det är dags att ladda med den medföljande USB-kabeln.

Vattentätt, tangentbordet har FabricSkin-beläggning som skyddar det från spill, smulor och smuts, och är lätt att rengöra.

Se Logitech Keys-To-Go-tangentbordserbjudandet för 34,99 € på Amazon

Vad blir ditt nästa tangentbord?

Årets slutfirande närmar sig med stormsteg och du letar efter ett kontors- eller multimediatangentbord? För att göra detta, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa tangentborden 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button