Det skulle finnas en Xbox Series Elite-kontroll i vitt någonstans

Xbox Elite Series 2

Med undantag för begränsade modeller, den utmärkta kontroller från Microsoft Xbox Elite Series 2 förblir uteslutande klädd i svart… eller inte?

En bild av en vit modell har verkligen börjat cirkulera på webben, vilket tyder på att Redmond-företaget skulle vilja erbjuda en variant av den nuvarande modellen, om den inte lyckades arbeta med en tredje iteration.

Xbox Elite Series 2 White Edition?

Hyllad för sina kvalitetsmaterial, dess omfattande anpassning och dess oklanderliga ergonomi, är Xbox Elite Series 2 fortfarande en av standardmätarna när det gäller kontroller… förutsatt att du betalar priset. Men skönheten är nu tre år gammal, och om den gläder sina användare på PC, Xbox One och Xbox Series X | S, skulle förändring vara på sin plats.

Men medan vi väntade oss en Xbox Elite Series 3 så småningom, verkar det som att Microsoft har andra planer för sin avancerade kontroller.

Xbox Elites Series 2 vit © Microsoft

Bilden ovan har verkligen setts på Reddit, Facebook och Twitter. Boxen presenterar därför en mestadels vit Xbox Elite Series 2, med undantag för stickorna, den analoga dynan och handtagen som förblir svarta.

Om bilden är äkta kan det vara så att Microsoft förbereder ett formellt tillkännagivande om denna nya färg snart. När det gäller orsakerna bakom denna nya färg för kontrollern tre år efter lanseringen, gissar vi bara hittills. Överst på listan, covid-19-pandemin, som kunde ha bromsat förverkligandet av projektet, därav den långa förseningen på tre år.

Fortsättning följer.

Källa: Twitter

Relaterade Artiklar

Back to top button