Det multitranspositiva läget för WhatsApp tillåter inte att applikationen används i två mobiler samtidigt

Efter månader av rykten och läckor (jämna år), bekräftade Mark Zuckerberg själv till WABetaInfo att ankomsten av multiläget enheter i meddelandeappenen efterlängtad funktion som vi nu känner till en ny kontroversiell nyans av.

Som vanligt när det kommer till WhatsApp-information har WABetaInfo avslöjat lite mer detaljer om detta multiläge enheter, som ska nå appen på Slutet av sommaren.

WhatsApp multi-enhetsläge är fortfarande under utveckling och kommer att fungera på en enda mobil

Även om det kallas multi-device mode, är du begränsad till en telefon per konto

Som WABetaInfo säger, just nu verkar det tydligt att multi-enhetsläge inte kommer att dyka upp förrän åtminstone Slutet av sommaren, både för Android- och iOS-användare. Till denna förväntan kommer också den lilla “besvikelsen” som består i att veta det WhatsApp kommer inte att tillåta användning av samma konto på två mobila enheter samtidigtsom tvärtom, auktorisera Telegram.

Alltså detta nya multi-läge enheter WhatsApp kommer att fungera på maximalt fyra ytterligare enheter till den ursprungliga mobiltelefonen, dessa fyra är oberoende av mobiltelefonen. Det betyder att när vi väl har anslutit korrekt kan vi använda WhatsApp på vår PC eller surfplatta utan att behöva logga in hela tiden.

Även om vår telefon inte har någon internetanslutning eller är avstängd, kan vi fortsätta att använda vårt WhatsApp-konto från alla dessa länkade enheter. Självklart, vi kommer inte att kunna använda en andra mobiltelefonåtminstone för stunden.

Det kommer att vara en fråga om att vänta på betan med stöd över flera enheter för att ta reda på om WhatsApp fortsätter med planen, vilket skulle vara extremt frustrerande för alla som vill använd samma WhatsApp-konto på två olika mobiler.

Relaterade Artiklar

Back to top button