Det här specialerbjudandet från French Days på Blink-kameran är otroligt!

Eftersom att övervaka entrén till ditt hem och se vem som ringer på din dörr alltid är mer tryggande även när du inte är där, har Blink lösningen du behöver!

1

Detta paket med en väderbeständig utomhuskamera, en ansluten dörrklocka och ett system som tillåter livevideo och inspelning är 50 % rabatt hos Amazon!

Se de bästa French Days-erbjudandena

Varför välja detta blinkövervakningspaket

  • 2 års autonomi för Blink Outdoor-kameran
  • Inbyggd kompatibilitet med Alexa
  • Blink Video Dörrklocka Live Video

De franska dagarna är ett utmärkt tillfälle att erbjuda dig detta kompletta system signerade Blink för endast 55,99 euro inklusive skatt istället för de vanliga 112,98 euro på Amazon!

Se erbjudandet om Blink kamera + dörrklocka för 55,99 € på Amazon

Blink hjälper dig att känna dig mer bekväm varje dag!

När fysisk säkerhet och cybersäkerhet blir ett, är det hos Blink det händer, och dessutom till ett bra pris. För de franska dagarna kostar paketet med en Blink Outdoor-kamera + en Blink videodörrklocka bara 55,99 € hos Amazon!

De 50 % rabatten som beviljas av Amazon gör det här paketet riktigt attraktivt, långt ifrån det vanliga priset på 112,98 €. Amazon inkluderar sin vanliga 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och, som en bonus, levereras till dig gratis på mindre än 3 arbetsdagar.

Detta paket innehåller också en ansluten dörrklocka och något för att spela in videoklipp!

För en kall regnig vinterkväll är det obehagligt att behöva kliva ut för att se vem som ringer på dörren, detta Blink-paket är verkligen välkommet. Övervaka först omgivningen i ditt vardagsrum med Blink Outdoor-kameran. Det är väldigt enkelt, två AA-batterier (ingår) låter dig klara dig utan en trådbunden installation och har två års autonomi i HD-kvalitet. Med appen Blink Home Monitor kan du kontrollera aktiviteten vid rörelsedetektering, dag och natt tack vare dess infraröda syn. Den har även en högtalare så att du till exempel kan sända ett meddelande från din smartphone.

En annan mycket användbar produkt som ingår i detta paket, Blink Video Doorbell är en ansluten dörrklocka. Liksom Blink Outdoor-kameran kan den anslutas till Alexa och därmed styras av det enkla ljudet från din röst. Tack vare den inbyggda kameran kan du se vem som ringer på dörren och svara röstmässigt eller till och med i video i 1080p (HD) tack vare den inbyggda skärmen.

blink_outdoor

Se erbjudandet om Blink kamera + dörrklocka för 55,99 € på Amazon

Slutligen ansluts Blink Synch-modulen till din Blink-dörrklocka för livevideo, som t.ex. inspelning av klipp, så att du kan arkivera passagerna hemma och konsultera dem direkt från din dator till exempel. I alla fall kan rörelse- och närvaromeddelanden vid entrén personifieras.

Hitta den anslutna kameran som bäst uppfyller dina behov!

Blink är inte den enda leverantören av anslutna kameror av hög kvalitet, och för att hjälpa dig hitta sesamen som kommer att säkra din plats i livet, sålla igenom ögonblickets erbjudanden i vår 100 % oberoende jämförelse på Clubic.

FrenchDays_banner

Franska dagar 2022: vårt urval av de bästa kampanjerna

Som varje år sätter Clubic upp en speciell anordning i samband med de franska dagarna för att dela med dig av erbjudandena att ta till vara omgående. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button