Det här är webbläsaren som använder CEO Twitter istället för Google

Twitter är ett av de mest populära sociala nätverken i världen, och hur det fungerar kan förändras drastiskt under 2020. Jack DorseyVD för det berömda sociala nätverket Blue Bird, meddelade via sitt officiella konto att han använder inte Google för att surfa på Internetmen en integritetsfokuserad rival.

Närmare bestämt kommenterade Dorsey på sitt Twitter-konto att han är en DuckDuckGo webbläsareanvändare. En tweet som lyder: “Jag gillar @DuckDuckGo. Min standardsökmotor ett tag. Appen är ännu bättre!” Det är en sökmotor integritetsorienterad som visar alla användare samma resultat för alla söktermer och etablerar sig som en seriös konkurrent till Googles sökmotor.

Vi rekommenderar | Twitter-vd:n förklarar hur den efterlängtade redigeringen av tweets skulle fungera.

Efter sådan publicering, själva DuckDuckGo-kontot svarade Dorsey skriver, “Härligt att höra från @jack! Glad att ha dig på anksidan”, följt av en ankamoji. DuckDuckGo grundades 2008 i USA och, som vi har sett, är det en sökmotor som sätter användarnas integritet främst, med ett motto som lyder: “Sekretess på ett enkelt sätt”.

DuckDuckGo, en integritetsmedveten webbläsare

En sökmotor som undvika personliga resultat och vägrar att profilera användare. Dessutom framstår det som ett mer integritetsfokuserat alternativ till Google Sök, som fokuserar på användardata för att informera sina annonser.

Jämfört med den stora sökmotorn G är det så klart en maträttmindre form, även om den fokuserar på att returnera vad den anser vara de bästa sökresultaten, snarare än majoriteten av sökresultaten. DuckDuckGo är tillgänglig för Android- och iOS-enheter.

Relaterade Artiklar

Back to top button