Det finns nu en automatisk handmassager för spelare

Bauhutte

Utan att ens veta om det kanske du drömmer om en maskin som kan massera och slappna av dina pro-gamers händer (eller gamer för den delen).

Din dröm kan snart gå i uppfyllelse, med lanseringen av denna Bauhütte MSG-01H-BK.

En massagemaskin… spelarnas händer

Det är verkligen ett massagetillbehör för att ta hand om spelarnas händer. Designern indikerar att hans skapelse kan ” massera dina trötta händer och fingrar efter en lång spelsession “. Uppenbarligen kan Bauhütte MSG-01H-BK massera både höger hand och vänster hand, och har till och med ett läge speciellt dedikerat till tummen (för fans av Hadoken på street fighter 2 i Super Nintendo-version föreställer vi oss).

Bauhutte

Utöver “massage”-sidan kan Bauhütte MSG-01H-BK även värma upp, och därmed värma upp dina muskler inför ett spelpass.Totalt finns det 15 massagezoner, och möjlighet att välja mellan ett allmänt massageläge och ett dedikerat fingerläge, båda med tre trycknivåer och en automatisk timer inställd på 10 minuter.

Denna fantastiska Bauhütte MSG-01H-BK, som du inte visste fanns för några minuter sedan men som du redan vill skaffa (om vi ser dig), finns i Japan, till ett pris motsvarande 130 €. Uppenbarligen är det självklart att enheten inte är avsedd exklusivt för spelare, och kan massera vilken typ av hand som helst.

Källa: TechPowerUp

Relaterade Artiklar

Back to top button