Det är officiellt, Alien-serien klarar sig utan Ellen Ripley

Alien FX © Bild: Disney

Det är i samband med en intervju som beviljats Deadline att chefen för FX har bekräftat frånvaron av Ellen Ripley i serien Utomjording.

Och detta, av en rent kronologisk anledning (a priori).

Utomjording utan Ellen?

Efter att ha regisserat Fargo kommer regissören Noah Hawley att ta sig an en efterlängtad ny serie: Utomjording. Ridley Scotts film kommer att ha rätt till sin TV-anpassning, med en planerad sändning på FX. En serie som bör pågå cirka 8 till 10 timmar, och vars evenemang kommer att äga rum i slutet av den 21e århundradet, på planeten jorden.

Chefen för kedjan FX John Landgraf ville också ge några detaljer, särskilt om karaktären Ellen Ripley, förkroppsligad i biografen av Sigourney Weaver. Han bekräftade därmed att denna karaktär, minst sagt emblematisk, inte kommer att finnas med i serien, inte heller någon annan karaktär frånUtomjordingeftersom serien utspelar sig runt 2070, mot 2122 för filmen.

Direktören för FX stänger dock inte dörren för några “överraskningar”, med, kan man föreställa sig, element som kommer direkt frånAlien: Covenant eller till och med av Prometheus. I nuläget känner vi inte till rollbesättningen eller något releasedatum för den här serien. Utomjording.

Om samma ämne:
Blade Runner 2099: Amazon beställer en serieuppföljare med Ridley Scott som producerar

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button