Det är ett bra pris för detta RTX 3060-grafikkort

Om du ännu inte har haft möjlighet att förvärva en mycket populär RTX 3060 så har Rue du Commerce ett erbjudande som kan intressera dig.

rtx-3060

Idealisk för spel i 1080p, RTX 3060 ZOTAC-versionen kommer med fördel att ersätta ditt nuvarande grafikkort.

ZOTAC TWIN EDGE RTX 3060 i ett nötskal

  • Utmärkt spelprestanda vid 1080p
  • Optimerad kylning
  • Kompakt design

Under en lång tid otillgänglig är RTX 3060 ZOTAC-versionen för närvarande tillgänglig för 429,90 € på Rue du Commerce.

Hitta ZOTAC TWIN EDGE RTX 3060 för 429,90 €

Bra pris på RTX 3060 på Rue du Commerce

Det här erbjudandet på ZOTAC TWIN EDGE RTX 3060 erbjuds av Rue du Commerce, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom två arbetsdagar. Det är möjligt att betala i tre omgångar (med avgifter via Cofidis), dvs 146,60 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

RTX 3060 är mer tillgänglig

Detta erbjudande från Rue du Commerce är därför intresserad av den mycket populära RTX 3060, tillverkad av ZOTAC, en välkänd tillverkare inom området, under kodnamnet TWIN EDGE.

Drivs av NVIDIAs berömda Ampere-arkitektur är RTX 3060 en utmärkt inkörsport till en värld av modernt spel. Tack vare dess 12 GB GDDR6-minne och dess andra generationens RT-kärnor och tredje generationens Tensor-kärnor, lyser den i 1080p och kommer att kunna köra de senaste mest krävande spelen smidigt, även med RTX aktiverat. Om det inte räcker kan det givetvis räkna med att den egenutvecklade DLSS supersamplingstekniken visar ännu bättre prestanda.

En annan fördel med detta ZOTAC-kort: optimerad kylning tack vare IceStorm 2.0-teknologin som gör att dess två fläktar kan aktiveras efter avledningsbehov. Metallbakplattan är också till för att ytterligare förbättra avledningen och förbättra kortets tillförlitlighet.

Hon vill också vara en utmärkt följeslagare om du råkar vilja streama dina spel. Kompatibel med NVIDIA Broadcast är det enklare än någonsin att koda och avkoda dina inspelningar med en mycket bra detaljnivå. Proprietär teknologi förstärkt av artificiell intelligens kommer att ta hand om att förbättra ljud- och videokvaliteten på din sändning åt dig, och kommer till och med att tillåta dig att integrera en virtuell bakgrund.

rtx-3060-prod

Hitta ZOTAC TWIN EDGE RTX 3060 för 429,90 €

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av RTX 3060.

Hitta det grafikkort du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta erbjudande från Rue du Commerce, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa grafikkorten 2022, för att se hur RTX 3060 klarar sig mot sina kraftfullare systrar.

Relaterade Artiklar

Back to top button