Det är de franska dagarna i förväg med denna kampanj på PicoPix Max One-projektorn

Ta med din projektor överallt genom att välja Philips PicoPix Max One, som för närvarande är till rea med en rabatt på 150 € på grundpriset.

Philips PicoPix Max One © Philips

PicoPix Max One från Philips är en fickprojektor att ta med dig överallt med vilken du kan njuta av allt ditt multimediainnehåll i otrolig kvalitet.

PicoPix Max One i ett nötskal

  • full hd affisch
  • Maximal projicerad storlek på 120″
  • 5 timmars självständighet

PicoPix Max One-projektorn från Philips säljs vanligtvis för 549,99 € på Fnac. Men du kan hitta den idag på samma sida för endast 399,99 €.

Hitta PicoPix Max One för 399,99 € på Fnac

Ett utmärkt pris för en fickprojektor

Om du letar efter en bra liten projektor att ta med dig överallt för att njuta av ditt multimediainnehåll under alla omständigheter, måste du gå till Fnac där Philips PicoPix Max One är tillgänglig med en trevlig liten kampanj.

På sajten kan du faktiskt beställa den för 399,99 € istället för 549,99 €. Ett mycket bra pris som du lägger till fri leverans eller hämtning som även erbjuds direkt i butik, för att kunna njuta av din nya leksak så snabbt som möjligt.

Du kommer att ha kul med PicoPix Max One

PicoPix Max One är en fickprojektor som endast mäter
136 x 134 x 47,5 mm för 850 gram. Den ligger plant på en plan yta eller så kan du montera den på ett stativ för att justera dess höjd.

Den erbjuder dig en Full HD-skärm som du kan visa på en yta på upp till 120 cm, med ett avstånd från skärmen som kan variera mellan 78 cm och 320 cm.

Bildskärmstekniken använder ett DLP-chip för 10 000:1 kontrast, ett 1,2:1 kastavstånd till bildbreddsförhållande och automatisk keystone-korrigering.

Lysdioderna har en livslängd på 30 000 timmar, det interna batteriet en autonomi på 5 timmar. Och du har rätt till en mängd olika kontakter på baksidan för att driva en TV-box som Amazons Fire TV Stick eller Xiaomi Mi Box för att titta på TV. Och anslut förstås en spelkonsol.Till det finns en USB-C-port, en HDMI-port och en klassisk USB-port, förutom ett hörlursuttag.

Philips PicoPix Max One © Philips

Hitta Philips PicoPix Max One för 399,99 € på Fnac

Upptäck de bästa videoprojektorerna med Clubic

Läs testerna och jämför de bästa videoprojektorerna för tillfället genom att gå till Clubic-guiden tillägnad dem. Så du kan stöta på en modell som lockar dig mer än de andra.

Relaterade Artiklar

Back to top button