Dessa YouTubers förvandlar en Tesla Model 3 till en… tank

Tesla tank © © The Real Life Guys

Våra tyska grannar saknar aldrig idéer för att möta de mest osannolika behov, denna gång från en Tesla modell 3.

Inte tillräckligt för att göra en tank av det, men fans av galna projekt kan se en viss potential i det.

2,6 ton spår för att anpassa en Model 3

Är du trött på att din Tesla inte kan användas på leriga vägar för din söndagsutflykt i skogen? Tyskarna av The Real Life Guys har lösningen för dig. De senare, specialiserade på anpassning av fordon av alla slag, har gett sig själva målet att förvandla en Tesla Model 3 till en tank. Slutligen, i brist på pistol, närmar sig resultatet mer än ett monster Truckmen strunt i, det är slående.


Videon ovan sammanfattar nästan en månads arbete på åtta minuter. Lagen av The Real Life Guys har tagit fram en hjälpram utrustad med två specialtillverkade kedjor som gör att Tesla kan stödjas och höjas 80 cm över marken. Den färdiga produkten väger totalt nästan 6 ton och har, enligt informationen i videon, en likvärdig dragkapacitet.

Om du vill förvandla din Tesla till att sticka ut vet du nu vem du ska vända dig till. Tyvärr måste vi vänta på nästa video för att se den här anpassade modellen cirkulera. Den stora fördelen med denna prestation är att den är 100 % reversibel, till skillnad från andra nyckfulla projekt som nyligen observerats på nätet. Vad ska man engagera Elon Musk för att äga rum ombord?

Om samma ämne:
Internet är bra: han spränger sin Tesla med dynamit istället för att byta ut batteriet

Källa: InsideEVs

Relaterade Artiklar

Back to top button