Dessa två Asus bärbara datorer finns till försäljning på Rue du Commerce!

Det är rätt tidpunkt att ersätta din dator med dessa två modeller signerade ASUS, och erbjuds till fyndpriser från 22 juni till 5 juli.

välj-asus-rue-du-co

Försäljningen börjar snart och Rue du Commerce skämmer redan bort dig med två erbjudanden för den bärbara datorn Vivobook S515JA-BQ2336W samt premiummodellen Zenbook S UX393EA-HK025T. Vi beskriver omedelbart dessa två bärbara datorer!

De två kampanjerbjudandena att beslagta:

  • Vivobook S515JA-BQ2336W – Silver för 699,99 € istället för 1 099,99 €
  • Zenbook S UX393EA-HK025T – Svart för 999,99 €

Med Asus Vivobook får du en kraftfull bärbar dator för alla dina användningsområden

Vivobook S515

Hitta Vivobook S515JA-BQ2336W – Silver för 699,99 €

Det är inte förbjudet att göra en kraftfull och effektiv PC, även om den bara är avsedd för kontorsbruk. Detta är precis vad ASUS sa till sig själv med denna Vivobook S515JA-BQ2336W som erbjuder dig ett förstklassigt tekniskt blad i en sober och funktionell design.

Enkel design utan krusiduller

Asus Vivobook har en helplastkropp som, även om den inte är den snyggaste eller mest eleganta som vi har sett på en bärbar PC, har några andra fördelar, nämligen rejäl robusthet mot många olyckor men också en kontrollerad vikt på 1,8 kg till avlasta dina armar eller din rygg under transport.

Den 15,6-tums LCD-skärmen, med sin antireflexbehandling, gör att du kan ha en fullständig bild av din arbetsmiljö och att stapla upp program och fönster utan att någonsin känna dig trång. Inuti fodralet finns även två stereohögtalare för ljuddelen och ett komplett tangentbord med numeriskt tangentbord för att förenkla ditt skrivande och skrivande av komplexa texter.

En kraftfull bärbar dator för att utföra alla dina projekt

Vivobook har en Intel® Core™ i7-1065G7 4-kärnig 1,3Ghz/3,9Ghz-processor. Grafikdelen tillhandahålls av ett Intel Iris Plus Graphics-chip som verkligen inte är ett blixtlås, men som låter dig njuta av en flytande upplevelse i dina mest grafiskt enkla applikationer eller spel.

Med 1 TB SSD-lagring svarar ditt Windows 11-system på ett finger och ett öga och startar på nolltid. Din programvara laddas också snabbt och du har tillräckligt med utrymme för att behålla ditt fotobibliotek eller många videor utan att gå via en extern disk eller en molnlösning.

Vid behov kan du ansluta din kringutrustning med en micro SD-läsare, två USB 2-portar, en USB 3.2-port och en USB-C-port. Anslutning tillhandahålls av ett Wi-Fi 5-chip och Bluetooth 4.2.

Zenbook S är en ultralätt och premium bärbar dator för designälskare

Asus Zenbook S

Hitta Zenbook S UX393EA-HK025T – Svart för 999,99 €

Med Zenbook S går Asus längre och erbjuder inte bara en traditionell bärbar dator utan ett konstverk och design för älskare av vackra föremål.

En överdådig PC av sällsynt elegans

Omöjligt att förbli oberörd av den här bärbara datorn och dess perfekta rena linjer. Zenbook 2 erbjuder en klänning som kombinerar svart och guld med den vackraste effekten som ramar in en 14-tums IPS-skärm med skärmkanter av stor finess. Denna RGB- och DCI-P3-kompatibla 3:2-formatpanel erbjuder dig en utmärkt skärmyta och låter dig njuta av ditt innehåll i detalj.

Med en vikt på bara 1,35 kg känner du aldrig Zenbook S när du är på språng. För att uppnå denna bedrift, utan kompromisser, valde Asus-designerna ett metallchassi tillverkat av magnesium som erbjuder utmärkt stöttålighet, samtidigt som det garanterar helhetens lätthet.

Lika vacker som kraftfull

Inuti Zenbook S hittar vi en 11:e generationens Intel Core™ i7-1165G7-processor, associerad med 16 GB RAM och 512 GB lagringsutrymme. Den perfekta maskinen för att arbeta pålitligt och så snabbt som möjligt.

Enheten inkluderar även en HDMI-ingång, USB Type-A-portar och USB-C Thunderbolt 4-portar samt en micro SD-läsare för att ansluta dina olika kringutrustning eller externa skärmar och njuta av en tiofaldig upplevelse under dina olika uppgifter. Helt klart är Vivobook S lika bekväm på kontoret som hemma och följer dig dagligen.

Den bärbara datorn ger dig också mer än höga hastigheter med ett integrerat Wi-Fi 6-chip.

Långvarig autonomi

Vivobook S har ett snabbladdningsläge, vilket gör att du kan återfå 60 % batteri på bara 49 minuter. Du behöver inte sänka alla alternativ för att få några minuters autonomi, en kort passage på ett eluttag låter dig avsluta denna arbetsdag utan kompromisser.

Relaterade Artiklar

Back to top button