Dessa SHOCKARANDE dolda spionkameror kan i hemlighet spela in allt du gör

Om du tyckte att den ökända James Bond-spionutrustningen var för löjlig för att vara sann, tänk om. Livet är ofta konstigare än fiktion. Ta till exempel den dolda ljudinspelaren du kan ha i håret.

Det är rätt. Det kanske låter konstigt, men du kan faktiskt köpa en hårslips med en dold blockflöjt i. Det finns alla möjliga konstiga dolda inspelningsenheter, som kameror förklädda som vattenflaskor eller TV-fjärrkontroller.

Om du någon gång vill kolla ett område för att se om det finns dolda kameror så har vi din rygg. Tryck eller klicka här för några sätt att hitta dolda kameror i en Airbnb eller hyresfastighet. Här är 10 chockerande dolda kameror du faktiskt kan köpa.

Innan vi går vidare, en snabb disclaimer

Använd inte dessa för att förfölja eller trakassera någon. Vi delar dessa av två anledningar: För det första är de otroligt coola prylar och vi älskar att dela det senaste och bästa inom teknik. För det andra kan dolda kameror vara ett bra sätt att se till att dina nära och kära är säkra när du inte är i närheten.

Om någon som tar hand om ditt barn eller äldre släkting missbrukar, ger dessa kameror solida bevis som du kan använda i domstol. Dubbelkolla bara din delstats inspelningslagar.

Obs: För att se nästa bild, dra och svep bilden åt vänster eller använd pilarna nedan. Ser du en dold kamera som du vill köpa? Klicka bara på bilden så kan du få den om du vill.

Du kan ta med dig denna falska garageportsfjärrkontroll var som helst. Det är bra för att se över barnskötaren eller någon i din bil. Denna dolda spionkamera tar 1080p-video eller högkvalitativa ögonblicksbilder. Den varar i upp till 30 timmar och den har fjärrkontrollfunktioner samt tids- och datumstämplar så att du enkelt kan organisera dina inspelningar ifall du skulle behöva använda dem i domstol senare.

Du kan låtsas dricka ur den här flaskan medan den dolda kameran streamar allt. Den spelar in i 1080p HD-kvalitet och har upp till 128 GB minne. Du kan spela in på en PC eller ett SD-kort, ansluta 32 kameror och få 12 timmars batteritid.

Bärbara dolda kameror är lätta att missa. Den här är genialisk eftersom den är i det fria. Denna pinhole-kamera spelar in upp till 22 timmars 1080p HD-video direkt på ett SD-kort. Den har ett batteri, vilket gör att du inte behöver ta itu med kablar som skulle ge dig bort. Den har till och med fjärrkontrollfunktioner, tidsstämplar och fyra knappstilar så att du kan matcha ditt utseende utan att väcka misstankar.

Kanske vill du inte ha en dold kamera på kroppen. I så fall, här är en helt ofarlig dold kamera. Om du vill fånga en barnvakt eller någon som bråkar i ditt hem, överväg detta funktionella vägguttag som fungerar som en dold kamera. Den spelar in i 1080p HD-kvalitet — och den har ett löstagbart SD-kort och tidsstämplar.

Detta är ett utmärkt alternativ för föräldrar som inte vill väcka misstankar. Överväg denna luftfuktare med dold kamera om du vill se till att din barnskötare eller barnvakt behandlar dina barn väl. Den streamar i 4K och spelar in i 1080p HD-kvalitet. Den har 128 GB inbyggt minne, du kan fjärrvisa den via Wi-Fi och den spelar in på en PC eller SD-kort.

Jag vet vad du tänker: ”Vatten och elektronik? Aldrig!” Men den här vattenflaskan har en dold kamera som strömmar livevideo – och den kommer med en gratis app för din telefon eller surfplatta. Den spelar in i 720p-vy och kommer med ett 128GB SD-kort. Du kan till och med få omedelbara rörelsevarningar via din e-post och appen. Åh, och det kan faktiskt bära lite vätska i toppen så att folk som ser det tror att det är på riktigt.

Denna enhet är väl värd priset. Den lyser inte bara och laddar dina enheter, den kan också streama och spela in 1080p HD-video. Den levereras med tids- och datumstämplar, e-postvarningar och rörelsedetektering.

Placera denna nära en TV för att spela in allt som händer i närheten. Den här fjärrkontrollen streamar i 4K-video och spelar in i 1080p HD. Du kan fjärrvisa den via Wi-Fi, spela in den på en PC eller SD-kort och fånga obegränsad video.

Missbrukare låter ofta sin sanna färg visa sig när du är instängd med dem i en bil. De kan svänga, rusa och plötsligt stanna för att kasta runt dig. För att spela in eventuella övergrepp, skaffa den här dolda kameran designad för att se ut som en billaddare. Den spelar in i 1080p HD-video, kommer med skarpt mörkerseende, spelar in automatiskt och kan spela in timmar av video.

Ingen kommer att misstänka att den här spagettiburken i hemlighet har spelat in dem i 1080p HD-video. Den här burken kommer med Wi-Fi-fjärrvisning, rörelseaktiverad inspelning, 20 timmars batteritid och fånga med svagt ljus. Du får tid- och datumstämplar tillsammans med e-postvarningar.

Okej, så det här är inte en kamera, men vi var tvungna att visa dig hårslipsen för röstinspelning. (Vissa saker måste du bara se själv!) Köp denna hårslips så kan du i hemlighet spela in upp till 250 timmars ljud. Den har till och med ett röstaktiveringsläge som kan ligga vilande i upp till 25 dagar. Alla ljudinspelningar i 64 Kbps MP3-format. Åh, och den har också datum- och tidsstämplar så att du vet när varje ljudfil spelades in.

Även om dolda kameror kan användas på skrämmande sätt, kan de också belysa verkliga problem. En 14-årig flicka använde dolda kameror för att spela in bevis på att hennes pappa misshandlade henne, rapporterar ABC News. Ingen trodde på henne, så hon tog med videobevisen till myndigheterna.

Naturligtvis är inte alla användningsområden dystra. Dolda kameror kan också fånga magiska ögonblick, som att föräldrar lär sig om sin dotters graviditet. Kolla in det här:

Om någon av dessa dolda kameror fångar ditt öga, prova dem och låt oss veta vad du tycker. Du kan nå ut på Twitter eller Facebook. Du kan till och med skicka ett e-postmeddelande till Kim!

Nu när du lärde dig om de mest chockerande dolda kamerorna, här är några andra guider att kolla in

4 typer av spionkameror som kan titta på dig just nu

5 dolda spionkameror du måste se för att tro

Vem tittar på dig just nu? Hur dolda kameror finns överallt

Relaterade Artiklar

Back to top button