Dessa Dell 24-tumsskärmar kostar mindre än 100 € för Amazon-försäljning

dell skärm

Försäljning är ett bra tillfälle att byta datorskärm eller lägga till en annan för mer komfort. Team Bons Plans erbjuder dig därför dessa två Dell 24-tumsskärmar för mindre än 100 €, en mer utskuren för dagligt eller professionellt bruk, den andra för spelbruk.

  • Dell S2421NX 24″ Full HD IPS LCD 75 Hz 4ms AMD FreeSync PC-skärm för 99 € istället för 129,99 €
  • Dell SE2417HGX 24″ Full HD LCD-speldatorskärm, TN, 75 Hz, 2 ms, AMD Free-Sync för 99 € istället för 129,99 €

En effektiv och prisvärd Dell 24-tumsskärm

Dell är en mycket välkänd tillverkare på marknaden för kringutrustning för PC för hårdvara av god kvalitet som håller mycket bra. Så här är att starta en skärm ganska orienterad för dagligt eller professionellt bruk.

Det är en 24″ Full HD LCD-skärm med 75Hz bildfrekvens, 4ms uppdateringsfrekvens och AMD FreeSync, en vertikal synkroniseringsteknik som erbjuds av AMD.

Med sin eleganta och raffinerade design bör denna skärm lätt hitta sin plats på vilket skrivbord som helst och kan användas som huvud- eller sekundärskärm. Med två HDMI 1.4-uttag och en ljudutgång garanteras denna skärm av tillverkaren under en period av 3 år.

dell skärm

Se erbjudandet Dell S2421NX 24″ PC-skärm för 99 € på Amazon

En bra skärm som erbjuder det du behöver för all användning, med ett bra förhållande mellan kvalitet och pris, kort sagt.

En mångsidig Dell 24″ spelskärm till ett attraktivt pris

Låt oss nu gå vidare till spelmotsvarigheten till denna skärmmodell, även på rea. Liksom den föregående är det en icke-böjd 24″ Full HD LCD-skärm. Den visar också en bildfrekvens på 75Hz men har en uppdateringsfrekvens som är mycket bättre lämpad för spel: endast 2ms.

Med två HDMI-portar, en USB B-port, två UBS A-portar, en ljudutgång och en hörlursutgång är det en mångsidig skärm som erbjuder en mängd olika anslutningar för alla användningsområden. Liksom föregående skärm har denna 3 års tillverkargaranti.

Dess enkla men effektiva design säkerställer att denna skärm ser sin plats ut på vilket skrivbord, huvud eller stativ som helst.

dell spelmonitor

Se Dell SE2417HGX 24″-erbjudandet för 99€ på Amazon

Med tanke på dess attraktiva pris erbjuder denna spelorienterade skärm många betydande fördelar, oavsett om det är din framtida huvudskärm eller en supportskärm.

försäljningsbanner

Varför rekommenderar Clubic denna bra plan?

  • Ett mycket bra värde för pengarna
  • Två erbjudanden anpassade för alla användningsområden
  • En enkel och effektiv design som går överallt

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa skärmarna 2021

Se alla flasherbjudanden på Amazon

Läs också:
Amazon- och Cdiscount-försäljning: de BÄSTA högteknologiska måndagserbjudandena

Relaterade Artiklar

Back to top button