Dessa 31 nya emojis kan landa på iPhone och Android

Emojis © © Emojipedia

Endast 31 emojis för Emoji 15-generationen, jämfört med 112 för Emoji 14. Vad beror denna nedgång i födelsetalet på?

Den – mycket – stora familjen av emojis välkomnar regelbundet nya medlemmar, även om de mest populära knappast förändras under åren. Här är 31 nya utmanare som sannolikt kommer att ansluta sig till henne under de närmaste månaderna. Med i denna vintage Emoji 15, pell-mell, en åsna, en gås, en manet, en bit ingefära och oundvikligen några färgade hjärtan.

Djur, händer för att bilda high fives, föremål…

Vi räknade, det finns verkligen 31 emojis ovan. En är dock överrepresenterad: den tryckande handen, avtog åt båda hållen (för att bilda en high five – en “tape m’en cinq” på bra franska) och i flera färger.

Den uttömmande listan är som följer: ett skakande ansikte, ett ljusblått hjärta, ett grått hjärta, ett rosa hjärta, händerna, en älg, en åsna, en vinge, en svart fågel, en gås, en manet, en hyacint, ingefära , en ärtskida, en fläkt, en hårkam, maracas, en flöjt och slutligen två symboler, den för Khanda och den för Wi-Fi.

Hur som helst, att lägga till 31 emojis för Emoji 15 skulle sänka genomsnittet för de senaste åren. Emoji-vågorna 14, 13.1 och 13 gav 112, 217 respektive 117 nya symboler. Detta lilla antal för i år beror delvis på frånvaron av emojis som representerar människor.

emoji © Emojipedia
emoji2 © Emojipedia

Mer än 3500 emojis är redan godkända av Unicode Consortium. Detta specificerar att emojierna som presenteras här förblir på utkaststadiet och att deras slutliga design därför kan ändras. Vi kommer snart att fixas: den validerade listan för Android- och Apple-enheter kommer att presenteras nästa september.

Källa: Emojipedia

Relaterade Artiklar

Back to top button