Denna ultradiskreta USB-nyckel är till ett fyndpris hos Cdiscount

Din budget är begränsad men du behöver desperat en ny lagringsenhet? Så flytta inte mer för vi har precis grävt fram ett sensationellt erbjudande.

SanDisk Ultra Fit 256GB

Det är återigen SanDisk Ultra USB-nyckeln som hedrar oss med sin närvaro med ett allt lägre pris. Utöver det har detta lilla objekt mycket fördelaktiga egenskaper för sin användare.

SanDisk Ultra Fit USB-minne i ett nötskal

  • 128 GB lagringsutrymme för dina enheter
  • USB 3.1-kompatibel för snabb överföring
  • Extremt kompakt storlek

Men först, notera att SanDisk Ultra 128 GB USB-nyckel säljs för 15,90 €.

Hitta SanDisk Ultra Fit 128 GB USB-minne för 15,90 €

Ett extremt prisvärt USB-minne

USB-enheter är nu en del av vår vardag. Det har faktiskt blivit nästan omöjligt att lagra all vår data på en enda dator utan att behöva göra utrymme. Lyckligtvis har många kringutrustning skapats för att stödja oss i denna tråkiga uppgift. Och den som intresserar oss idag har alla kort på handen för att tillfredsställa dig.

Således är SanDisk Ultra Fit USB-nyckeln tillgänglig till ett lågt pris på Cdiscount. Det är en tredjepartssäljare som står för försäljningen men alla vanliga metoder har besvarat samtalet. Detta är särskilt fallet för gratis hemleverans och betalning i fyra omgångar (4,08 € vid köp sedan 4,06 € vid betalning). Allt-du-kan-äta Cdiscount-förmåner kommer också att gälla.

SanDisk Ultra Fit: generös förvaring

Låt oss börja med grundläggande information som det faktum att den här nyckeln har 128 GB lagringsutrymme. Detta kommer att vara mer än tillräckligt för att placera många foton, dokument, videor och mycket mer. Tack vare USB 3.1-gränssnittet kommer dina dataöverföringar att göras mycket snabbt. Läshastigheterna kommer under tiden att gå upp till 130 MB/s. Oavsett vilket kommer alla kopior att göras på nolltid.

Bara för att köra hem poängen, vet att SanDisk Ultra Fit USB-nyckeln fungerar direkt från den första anslutningen. Plug-and-play-funktionen gör att denna modell inte behöver programvara för att fungera. Slutligen, som namnet antyder, är denna enhet extremt kompakt och därför lätt att transportera.

SanDisk UltraFit

Hitta SanDisk Ultra Fit 128 GB USB-minne för 15,90 €

Nycklarna till framgång

Lagringsenheter är viktiga idag för att kunna spara all vår data utan minsta begränsning. Och det finns många lösningar för att förenkla ditt liv på detta område. För att guida dig så bra som möjligt har vi tagit fram denna jämförelse av de bästa USB-nycklarna för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button