Denna spelmus från Corsair ser sitt pris falla under 40€

Om du letar efter en solid trådbunden spelmus till ett kompakt pris bör den här affären från Amazon intressera dig.

mus

Specifikt gäller det här erbjudandet Corsair Ironclaw RGB med hög prestanda.

Corsair Ironclaw RGB i ett nötskal

  • Solid prestanda
  • Mycket anpassningsbar
  • Snygg och ergonomisk design

Hitta nu på Amazon denna kraftfulla Corsair-mus för 39,99 € istället för det rekommenderade priset på 59,99 €, det vill säga 33 % besparing.

Hitta Corsair Ironclaw RGB för 39,99 € på Amazon

En utmärkt spelmus till ett kompakt pris hos Amazon

Det här erbjudandet på Corsair Ironclaw RGB-spelmusen med tråd erbjuds därför av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till en reläpunkt inom en arbetsdag. Produkten kommer med två års garanti.

En kraftfull och lätt Corsair-produkt

Detta erbjudande från Amazon är därför intresserad av en trådbunden spelmus från Corsair, ett välkänt märke på området, modell Ironclaw RGB. Den erbjuder utmärkt prestanda tack vare en optisk sensor med hög precision på upp till 18 000 DPI, med upplösningssteg på 1 DPI för att konfigurera din känslighet precis som du vill ha den.

Högtflygande prestanda som även finns på sidan av Omrom-switchar, som kommer att förhindra felklick och som är mycket motståndskraftiga, med en uthållighet planerad för mer än 50 miljoner klick.

Speciellt designad för FPS och MOBA, har den också sju fullt programmerbara knappar för optimal mångsidighet och anpassningsförmåga, till exempel genom att bifoga makron för bättre prestanda i spelet.

Till råga på allt har Ironclaw RGB en särskilt snygg och strömlinjeformad design som effektivt passar de flesta händer och säkerställer stor spelkomfort, särskilt tack vare sin vikt på 105 gram.

RGB kräver och till toppen har denna Corsair-mus två dynamiska RGB-bakgrundsbelysningszoner för att anpassa färgen och effekten av dessa bakgrundsbelysningszoner för att matcha resten av din inställning.

Corsair Ironclaw RGB

Hitta Corsair Ironclaw RGB för 39,99 € på Amazon

För att få veta ännu mer, tveka inte att läsa vårt kompletta test av Corsair Ironclaw RGB, som fick ett fint betyg på 8/10 av oss.

Hitta spelmusen i handen tack vare vår jämförelse

Innan du drar nytta av denna Amazon-kampanj, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa spelmössen 2022, för att se om Corsair Ironclaw RGB fortfarande klarar uppgiften trots sin vissa ålder i konkurrensen.

Relaterade Artiklar

Back to top button