Denna Samsung soundbar sjunker till mindre än 100€!

Om du letar efter en liten 2.1-soundbar för mindre än €100, ta en kort paus på Cdiscount och titta på skalet till Samsung HW-K335 som för närvarande visas för €117,99. Inte nog med att detta pris redan är attraktivt, utan om du anger kampanjkoden som går bra kan du dra nytta av det för 97,99 €.

Samsung HW-K335 soundbar

HW-K335 med två ord:

  • 2 x 35 Watt RMS för soundbaren
  • 60 Watt RMS för subwoofern
  • Styrbar via Android

Se erbjudandet på Samsung HW-K335 för 97,99 € på Cdiscount

En soundbar som går under 100€

Med soundbaren HW-K335 erbjuder Samsung ett tillbehör till ett mer än överkomligt pris. Den kompletterar din TV-installation perfekt genom att ge ljudet från din TV ett uppsving. Med sin effekt på 2 x 35 Watt RMS för soundbaren och 60 Watt RMS för subwoofern, trådbunden. Det är 130 watt RMS totalt.

Visas för 117,99 € på Cdiscount och drar nytta av fördelarna med kupongkod 20DES200, vilket gör att den kan gå ner till bara 97,99 € i kassan. Så om du letar efter en liten, opretentiös soundbar som gör precis vad den ska göra, tveka inte att ta chansen.

Trådbunden anslutning och trådlösa funktioner

HW-K335 soundbar och dess subwoofer är anslutna. De placeras framför och bredvid TV:n för optimal rendering. Den första mäter 907,5 x 53,5 x 70,5 mm där den andra är 155 x 300 x 285 mm. Det medföljer två fästen för väggmontage om du vill hänga stången på väggen. Själva lådan måste stå på marken.

Förutom den trådbundna anslutningen är det möjligt att använda Bluetooth för att ansluta den trådlöst till din TV. Eller anslut en smartphone till den för att använda den som en trådlös högtalare. Notera också närvaron av en USB-port som låter dig ansluta en nyckel eller en hårddisk för att spela låtar i MP3-, WMA-, AAC-, OGG-, FLAC- och WAV-format. Du kan använda fjärrkontrollen för att navigera mellan låtarna.

Observera också att det är möjligt att ladda ner Android-appen för att kontrollera den. Du kan växla mellan de fem stämningarna den erbjuder och även styra volymen eller ingångskällan. Ett trevligt alternativ när fjärrkontrollen är utom räckhåll.

Se erbjudandet på Samsung HW-K335 för 97,99 € på Cdiscount

Se soundbar-jämförelsen

Om du letar efter andra soundbar-modeller att jämföra med denna eller med ytterligare funktioner kan du vända dig till Clubic. I den jämförande guiden tillägnad dessa ljudenheter kommer du att kunna hitta våra topp 3 över de bästa soundbars för tillfället. Tillsammans med ett urval inklusive många modeller som är väl värda en omväg.

Relaterade Artiklar

Back to top button