Denna Samsung Galaxy S21 Ultra är ännu billigare med denna kampanjkod

Unna dig själv i helgen och fall för en kvalitetssmartphone på Rakuten: Samsung S21 Ultra som är till ett pris där vi sällan ser den: 811€. Men du kommer att se den ny och i en amerikansk/enkelkortsversion för €826 genom att gå till sajten. Du måste använda en liten kampanjkod för att betala mindre.

Samsung Galaxy S21 Ultra © © Pierre Crochart för Clubic

Samsung Galaxy S21 Ultra med två ord:

  • 128 GB minne och 12 GB RAM
  • En dag, en och en halv dag av autonomi
  • S-Pen kompatibel

Se erbjudandet på Samsung Galaxy S21 Ultra för 811€ på Rakuten

Den mycket avancerade versionen av Galaxy S21

När det gäller majoriteten av sina smartphones har Samsung tackat nej till S21 i flera versioner. S21 Ultra är helt enkelt den bästa för den här generationens smartphones, och den bevisar det rikligt med sitt tekniska blad. Och om priset i början av marknadsföringen lätt översteg 1000€, har saker och ting förändrats sedan dess.

En tredjepartssäljare på Rakuten erbjuder det för endast €826, i dess amerikanska version med ett enda sim-kort att sätta i. Oroa dig inte, den är helt kompatibel med franska nätverk och du kommer inte ha några problem på den sidan. Och om du dessutom använder koden DR_15400 precis innan du betalar kan du spara 15€ mer. Det är en köpeskilling på €811 totalt.

Nästan felfri för Samsung Galaxy S21 Ultra

När vi tittar på det tekniska databladet för Samsung Galaxy S21 Ultra upptäcker vi bara att den är tung. Smarttelefonen fortsätter att prestera och den börjar med skärmen: en 6,8 “super AMOLED som visar 3200 x 1440 pixlar med en adaptiv uppdateringsfrekvens som kan gå upp till 120 Hz.

Processorn är hemmagjord, det är en Samsung octa-core
Exynos 2100 med en basfrekvens på 2,9 GHz. Batteriet är också av utmärkt kvalitet, med en kapacitet på 5000 mAh kompatibel med 25 W snabbladdning.Så du kommer att kunna ta det från 0 till 100% på mycket kort tid. På de 24/36 timmars autonomi som den erbjuder kommer du alltså inte att vara utan batteri länge.

S21 Ultra är vad man kallar en fototelefon eftersom fotosidan har varit väldigt bearbetad av tillverkaren. Det är därför den är utrustad med en fyrdubbel baksensor, med
108 MP, 12 MP, 10 MP och 10 MP. Och för selfies har du en 40 MP-sensor. Detta är dess stora tillgång och det som kanske får dig att spricka.

Se erbjudandet på Samsung Galaxy S21 Ultra för 811€ på Rakuten

De bästa smartphones till de bästa priserna

Jämför S21 Ultra med andra modeller genom jämförelsen som finns på Clubic. Där ser du våra tre favoriter, anpassade för alla, samt en mer komplett lista över smartphones som fortfarande är väl värda att titta på idag och som erbjuder utmärkt valuta för pengarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button