Denna Razer Enki X spelstol sänker sitt bästa pris

Comfort når ut till dig med denna extremt lockande affär. Vi har faktiskt hittat en stol för spelare som kommer att vara både solid och behaglig för din rygg. Låt oss inte gå runt och upptäcka Razer Enki X för 211,24 € utan att vänta.

razer_enki

Razer Enki X spelstol i ett nötskal:

  • 152° lutning tack vare det fällbara ryggstödet
  • Ultrabekväm tack vare dess böjda utseende vid axlarna
  • Extremt mjuk sits

Se Razer Enki X spelstolserbjudande för 211,24 € på Amazon

En gamingstol med bra kvalitet/pris-förhållande

Vi åker tillbaka till Amazon för att dra fördel av denna -36 % rabatt på Razer Enki X-stolen. Du kan självklart räkna med gratis hemleverans på det franska fastlandet. Betalning i fyra omgångar kommer att kosta dig 54 € per delbetalning (med 2,25 % avgifter inkluderade). Garantin gäller i tre år och en förlängning erbjuds till €6,92 för två år eller €8,70 för tre år.

Observera i förbigående att Amazon Prime-fördelarna inte kommer att fungera på den här artikeln. Vänta ungefär en vecka för att få ditt paket. Tveka inte att aktivera din kostnadsfria testversion till den amerikanska e-handlarens tjänst för att få in olika bonusar som tillgång till Prime Video och Amazon Music.

Razer Enki X: The Gamer’s Best Companion

Denna stol designades av Razer för att ge optimal komfort till sin ägare. Det är därför den har en ländbåge som ständigt kommer att stödja din rygg. Du kan då välja en bra hållning som kommer att spara dig mycket smärta. Notera också den böjda aspekten vid axlarna förutom en mycket bred sits. Kuddens täthet förstärker flexibiliteten hos samma sits samtidigt som den erbjuder det starkaste stödet.

Razer Enki X-stolen drar också fördel av exemplarisk finish. Dess centrala delar är täckta med sammet och ett syntetiskt läder ger optimal hållbarhet till helheten. När det gäller 2D-armstöden garanterar de en behaglig position för dina armar. Slutligen, var medveten om att en hel 152° lutning gör att du kan välja vilken position som helst.

Se Razer Enki X spelstolserbjudande för 211,24 € på Amazon

Komfort att spela bättre

Om du är van vid att spendera hela dagar framför en dator är det viktigt att optimera din installation. Detta går ganska logiskt igenom stolen eller fåtöljen som kommer att behöva stödja dig dagligen. Förutom Razer Enki som vi just har upptäckt har andra märken som Noblechairs, Arozzi eller till och med Furgle visat sig inom detta område. Därmed har vi sammanställt de bästa gamingstolarna i vårt urval.

Relaterade Artiklar

Back to top button