Denna PS5-kompatibla SSD ser prisfallet för de franska dagarna

Behöver du en bra M.2 NVMe SSD för att förbättra din PC eller PS5 samtidigt som du sparar pengar? För den sista dagen av de franska dagarna erbjuder Team Bons Plans dig ett Amazon-erbjudande på Crucial P5 Plus 1 TB på 119,99 € istället för 172,29 €, det vill säga en besparing på 31 %.

avgörande-p5

En utmärkt M.2 NVMe SSD till ett fyndpris

  • Utmärkt prestanda
  • Förbättrad tillförlitlighet
  • PC och PS5 kompatibel

Se Crucial P5 Plus 1TB-erbjudandet på 119,99 € på Amazon

Trevlig kampanj på Amazon för den sista dagen av de franska dagarna

Det här erbjudandet på Crucial P5 Plus 1 TB M.2 NVMe SSD erbjuds av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom fyra arbetsdagar. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, dvs 30,67 € per månad (med 2,25 % av avgifterna inkluderade). Produkten kommer med fem års garanti.

En avgörande tillgång för din PC eller PS5

Detta Amazon-erbjudande för den sista dagen av de franska dagarna är därför intresserad av en M.2 NVMe SSD från Crucial, ett mycket känt märke på området, modell P5 Plus 1 TB.

Den erbjuder utmärkt prestanda med sekventiella läs- och skrivhastigheter på upp till 6600MB/s respektive 6000MB/s. Tillräckligt för att lansera spel eller extremt girig programvara i full fart och utan att sakta ner. Om det inte räcker kan en medföljande hanteringsprogramvara driva dess prestanda ytterligare.

Crucial P5 Plus är också mycket välutrustad för att effektivt skydda dina data tack vare effektiv kryptering av den senare. Rent fysiskt utlovar denna M.2 NVMe SSD en MTTF på 2 miljoner timmar och en maximal uthållighet på 600 TBW. Det räcker med att säga att det kommer att följa din maskin under lång tid.

En annan punkt till förmån för Crucial P5 Plus: den är mycket kompatibel. Förutom att den kan fungera på många PC-operativsystem är den även kompatibel med PS5. För att njuta av den på den nya generationens konsol från Sony måste du dock se till att den har den senaste uppdaterade versionen av firmware. Vi inbjuder dig också att konsultera vår guide för att korrekt installera din M.2 SSD på PS5.

Se Crucial P5 Plus 1TB-erbjudandet på 119,99 € på Amazon

Hitta den SSD du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta Amazon-erbjudande för den sista dagen av de franska dagarna, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa SSD:erna 2022 för att se om denna produkt också är avgörande.

FrenchDays_banner

Vårt urval av de bästa French Days-erbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet i samband med de franska dagarna för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • French Days: Toppprodukter till reducerade priser hos Fnac/Darty
  • Amazon: 8 megakampanjer att ta del av för de franska dagarna
  • Rue du Commerce slår hårt med 5 högteknologiska kampanjer
  • French Days Darty: 10 högteknologiska erbjudanden att ta emot före midnatt!
  • Cdiscount: 5 galna kampanjer under de franska dagarna

Se alla French Days-erbjudanden

Relaterade Artiklar

Back to top button