Denna POCO F3 5G smartphone njuter av en fantastisk kampanj!

Det är ett fantastiskt erbjudande som erbjuds idag på AliExpress: POCO F3-smarttelefonen, känd för sin mycket goda valuta för pengarna, drar nytta av en dubbel kampanj på handelssidan. Du kan alltså få den för 224,9 € genom att kombinera en kupong med en rabattkod. Och det skickas från Frankrike gratis via Chronopost.

pocco f3

POCO F3 i två ord:

 • 128 GB minne, 6 GB RAM
 • 33W snabbladdningskompatibelt batteri
 • Upp till två dagars batteritid

Se erbjudandet på POCO F3 för 224,9 € på AliExpress

En dubbel kampanj för en gyllene smartphone

POCO F3 säljs av märkets officiella butik på AliExpress för 249,90 €, oavsett vilken färg du väljer för den. Men du har två saker att göra för att dra nytta av det för 224,90 €. Först finns det en kuponglåda på 15 € att välja på produktsidan eller i kundvagnen. Då måste du ange koden XFF2022 innan du betalar för att få ytterligare 10 € rabatt.

Observera att denna kampanj här gäller modellen med 128 GB minne och 6 GB RAM. Men du kan också använda den på versionen 256+8 GB. Du behöver bara lägga till 30 € till baspriset, så ett nytt pris på 279,9 € och en rabatt på 254,9 €.

POCO F3 gör mer än vad som krävs av den

POCO F3 är en smartphone som släpptes för ett år sedan, i mars 2021, och placerad som en instegsnivå +++. Faktum är att dess tekniska egenskaper inte lämnar likgiltiga dem som inte vill förstöra sig själva i en ny telefon utan att snåla med kvaliteten.

Dess 6,67″ Super AMOLED-skärm visar 2400 x 1080 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 120Hz, något som sällan sett till det här priset. Minnet vi redan har nämnt: 128 GB, med 6 GB RAM. Räkna även med en Qualcomm Snapdragon 870-processor med en Adreno 650 GPU.

Dess 4250 mAh batteri är dess främsta tillgång och kan enkelt hålla dig en och en halv dag, eller till och med två dagar om du inte är alltför girig. Dessutom är den kompatibel med 33W snabbladdning och kan därför gå tillbaka till 100% på max en timme.

Äntligen har du en väldigt fin kamera
med trippel bakre sensor på 48 MP, 8 MP och 5 MP för en maximal videodefinition på 4K vid 30 bilder/sekund. Och en väldigt snygg 20 Mpx frontsensor för selfies.

Se erbjudandet på POCO F3 för 224,9 € på AliExpress

Upptäck alla sortiment av smartphones

Hitta smarttelefonen som passar dig genom att konsultera den jämförande guiden som finns på Clubic. Där har du all information du letar efter om de mest fashionabla telefonerna på marknaden. Men också på modeller som, även om de inte är av denna generation, förblir extremt konkurrenskraftiga.

Poco F39

Imponerande. Om det bara fanns ett ord kvar i slutet av vår tid med POCO F3, skulle vi välja det här.

Nästan oslagbar, till samma pris, på kvaliteten på skärmen, hastigheten på dess processor och den autonomi den lyckas upprätthålla trots en uppdateringshastighet på 120 Hz, F3 börjar bara vår entusiasm på marginalen , med sin sekundära och tertiära fotosensorer.

De mest kräsna skulle utan tvekan hitta fel på avsaknaden av en jackport eller inkompatibiliteten med trådlös laddning. Men du måste komma ihåg att POCO F3 säljs för €369. Och till det här priset har vi sällan sett en så ambitiös smartphone.

Mest

 • Trevlig design
 • Nästan perfekt skärm…
 • Explosiv prestation!
 • Stereoljud av hög kvalitet
 • Bra autonomi (även vid 120 Hz)
 • Mycket snabb laddning
 • Värde för pengar

De mindre

 • Alltid massor av förinstallerade appar
 • … efter inställningar
 • Infälld fotodel
 • (ingen jack eller SD-port)

Design8

Skärm8

Prestanda10

Autonomi9

Fotografi7

339 €

339 €

Relaterade Artiklar

Back to top button