Denna induktionsladdare från Samsung är GRATIS

Det är en exceptionellt bra plan som bjuder in sig till Clubic idag. Denna induktionsladdare kommer faktiskt inte att kosta dig ett öre!

Uppdatering: erbjudandet gick ut klockan 19.00, ett offer för dess framgång :)

Samsung induktiv laddare

Så, utan vidare, kommer vi att lyfta fram huvudegenskaperna hos denna Samsung 15W induktionsladdare. Och som du kommer att kunna se, sticker denna enhet inte bara ut tack vare sitt pris!

Samsung induktionsladdare i ett nötskal

  • Effekt som klättrar till 15W
  • Integrerat kylsystem för bättre prestanda
  • Fungerar med ett stort antal smartphones

I slutändan kommer denna induktionsladdare designad av Samsung att kosta dig absolut ingenting!

Hitta den kostnadsfria Samsung 15W induktionsladdaren

Helt enkelt gratis!

För att kunna dra nytta av detta helt fantastiska erbjudande måste du ta hänsyn till några villkor som gäller hos Boulanger. Först och främst, om Samsungs induktionsladdare visas för 24,99 €, var medveten om att en omedelbar rabatt på -20 % kommer att tillämpas på den en gång i din varukorg. Således blir priset nu 19,99 €. Sedan kommer ett rabatterbjudande som gäller till 30 september 2022 att göra det möjligt för dig att få en återbetalning på 20 € via banköverföring (inom 4 veckor). Så vid ankomsten har laddaren inte kostat dig något!

Boulanger låter dig också ta emot din beställning hemma utan extra kostnad. Avhämtning i butik är också möjlig. Dessutom gäller grundgarantin i två år. Låt oss nu gå vidare till de tekniska egenskaperna hos detta extremt användbara vardagstillbehör.

En praktisk induktionsladdare

Först och främst bör du veta att induktionsladdare låter dig njuta av trådlös laddning på Qi-kompatibla smartphones. Detta är särskilt fallet med de senaste mobilerna från Samsung, Huawei och många andra. Denna specifika modell väljer en relativt snabb laddning tack vare sin 15W effekt. Ett integrerat kylsystem via en fläkt kommer att användas för att bibehålla dessa goda prestanda över tid.

Dessutom finns en ljusindikator för att informera dig om laddningsnivån. Designmässigt har Samsung satsat på minimalism med denna relativt sobra och utrymmesbesparande enhet. Slutligen är det viktigt att notera att denna laddare kräver en elektrisk anslutning för att fungera. Du måste skaffa en 25W strömadapter och USB-C-kabel separat.

Samsung induktiv laddare

Hitta den kostnadsfria Samsung 15W induktionsladdaren

Ladda alla dina enheter

Idag finns det olika kringutrustning som kan ladda nästan alla våra anslutna enheter. Om du har problem med att välja den mest effektiva metoden, kommer du med nödvändighet att hitta den perfekta lösningen i vår jämförelse av de bästa trådlösa/induktionsladdare som finns på marknaden för närvarande.

Relaterade Artiklar

Back to top button