Denna HP gaming laptop kostar under $700

Spel är inte bara för datorägare. Faktum är att fler och fler mobila maskiner kan leverera en extremt korrekt spelupplevelse. Detta är till exempel fallet med denna HP Pavilion Gaming-dator, vars pris sjunker till bara 699 € idag!

pc_laptop_hp

Denna HP gaming laptop med två ord:

  • AMD Ryzen 5-processor parad med en GTX 1650
  • En överdådig 15,6-tums Full HD-skärm
  • Upp till 11 timmars batteritid

Se HP Pavilion Gaming 15-tums erbjudande för bärbar dator för 699 € på Amazon

En prisvärd och kraftfull bärbar dator

Vi är på Amazon för att dra fördel av denna omedelbara rabatt på -100 € på detta HP Pavilion Gaming. De vanliga villkoren är aktuella såsom gratis hemleverans. Ett avhämtningsställe kan också väljas för att hämta beställningen. Om betalning i fyra omgångar också är tillgänglig rekommenderar vi att du undviker det eftersom avgiften är 10 % av det totala beloppet (dvs ytterligare 71,72 € att betala). Garantin gäller i två år.

När det gäller Amazon Prime-prenumeranter (gratis provperiod sedan 5,99 €/månad), kommer de att få sin dator snabbare. Fri retur är också möjlig om produkten ännu inte har använts. Låt oss nu gå till kärnan av saken!

HP Pavilion-spel: ergonomi till maktens tjänst

Vår dagens bärbara dator har en 15,6-tums skärm med Full HD-upplösning. Vad för att erbjuda en optimal komfort för dina ögon. Men för att köra resurskrävande titlar är det viktigt att ha en robust installation. Detta är fallet med denna PC som har en AMD Ryzen 5 5600H-processor, ett NVIDIA GeForce GTX 1650-grafikkort, 8 GB RAM och 512 GB internminne via SSD. Allt under ett Windows 10 operativsystem (med möjlighet att uppgradera till Windows 11 gratis).

Enkelt uttryckt kommer de flesta spel att fungera bra på din maskin. De senaste innovationerna kommer förmodligen inte att kunna lanseras fullt ut, men renderingen kommer att bli ganska hedervärd. Det dubbla ventilationssystemet kommer att hålla datorn sval under långa spelsessioner. Slutligen kan den här HP-datorns autonomi klättra upp till 11 timmar på en enda laddning.

Se HP Pavilion Gaming 15-tums erbjudande för bärbar dator för 699 € på Amazon

Spela var som helst, när som helst!

Som alltid är alternativen legio på sidan av bärbara datorer designade för spel. Så att det finns maskiner med fenomenal kraft men också till ett pris som nödvändigtvis är ganska högt. Men om du letar efter en upplevelse utan hinder, då har vi dig täckt. Alla de bästa spelbärbara datorerna är grupperade i vårt urval.

Relaterade Artiklar

Back to top button