Denna Gigabyte QHD 27” PC-spelskärm till ett chockpris för försäljningen

Det är dags att uppehålla sig vid en absolut oundviklig minskning som kommer strax före slutet av försäljningen. Det handlar om PC-skärmen Gigabyte M27Q speciellt designad för spelare på hög nivå. Du kan få det direkt för 249,99 €.

1

Gigabyte M27Q-skärmen i två ord:

  • 27-tums LED-panel med 1440p upplösning
  • 170 Hz uppdateringsfrekvens för perfekt flyt
  • Ergonomisk och justerbar fot

Se erbjudandet om Gigabyte LED-speldatorskärmen för 249,99 €

En PC-skärm till ett attraktivt pris

Det är fortfarande Rue du Commerce som står för denna -14% rabatt för Gigabyte M27Q-skärmen. Räkna med fri hemleverans eller med betalning i tre omgångar. Genom att välja detta alternativ måste du betala 85,25 € per delbetalning (kostnader inkluderade). Garantin gäller i två år. Vi har en sista liten modalitet att presentera för dig.

Faktum är att Rue du Commerce också lyfter fram dess återställningspaket som är helt gratis. Tack vare detta omnämnande, om du väljer att returnera skärmen inom året efter köpet, kommer du att få tillbaka 199,99 €, det vill säga 80 % av det ursprungliga värdet. Detta är minst sagt anmärkningsvärt.

Gigabyte M27Q-skärm: din PC kommer att bli förtjust!

Således har denna modell en diagonal på 27 tum för en definition på 2560 x 1440 pixlar. Alla med en uppdateringsfrekvens på 170 Hz och en svarsfrekvens på bara 0,5 ms. Om dessa siffror inte talar till dig, låt oss bara säga att detta är en idealisk inställning för spel. Ingen avmattning kommer att störa din spelupplevelse. Flytigheten kommer också att förbli optimal hela tiden.

Och de goda nyheterna slutar inte där eftersom den här skärmen signerade Gigabyte är imperialistisk när det gäller sin ergonomi. Det justerbara stativet låter dig justera betraktningsvinkeln och du hittar två HDMI-portar samt en DisplayPort för att ansluta alla dina enheter. Det är en skärm med en framgångsrik design och som visar stor tillförlitlighet på lång sikt. Du kommer inte ångra ditt köp!

Se erbjudandet om Gigabyte LED-speldatorskärmen för 249,99 €

Den perfekta följeslagaren för din speldator

Om Gigabyte därför erbjuder en oklanderlig panel för din dator, så säger också andra märken sitt. Detta är fallet med Samsung, LG, Acer eller till och med MSI. Det är i alla fall inte nödvändigtvis lätt att hitta runt. Lyckligtvis kan du lita på oss med detta interna urval av de bästa spel-PC-skärmarna på marknaden. Välj efter din budget!

Försäljning: vårt urval av oslagbara bra erbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp ett speciellt försäljningssystem för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Amazon-försäljning: de bästa erbjudandena och flashförsäljningar att ta tag i
  • Cdiscount försäljning: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Fnac-försäljning: de bästa erbjudandena på högteknologi

De bästa erbjudandena från Sales with Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button