Denna externa hårddisk på 2 TB för din Xbox sjunker till mindre än 80€

Det är en mycket trevlig kampanj som vi låter dig upptäcka på ett ögonblick. Faktum är att kringutrustning för spel är i rampljuset idag för att optimera din upplevelse med Xbox-konsoler. Eftersom denna Seagate 2 TB extern hårddisk kostar bara € 83,99.

1

Seagate Game Drive i ett nötskal:

  • Lagringsutrymme upp till 2 TB för att rymma dina spel
  • Kompatibel med alla Xbox-konsoler
  • En mycket elegant design

Se erbjudandet Seagate Game Drive 2TB Xbox för 83,99 € på Amazon

En hårddisk med bra kvalitet/pris-förhållande

Vi är på Amazon som en del av denna sänkning som är satt till -12 % på Seagate Game Drive 2TB hårddisk för Xbox. Leverans till ditt hem eller till ett utlämningsställe kommer alltid att erbjudas för frakt till Frankrike. Du har även möjlighet att betala det begärda beloppet i fyra omgångar. Detta kommer att kosta dig 21,47 € per delbetalning (inklusive 2,25 % av avgifterna). Tillverkarens garanti är garanterad i ett år.

Som alltid kommer Amazon Prime-prenumeranter (gratis provperiod i 30 dagar sedan 5,99 €/månad) att få sin beställning inom en arbetsdag och utan extra kostnad. Om du har bråttom är det här lösningen! Andra fördelar som tillgång till Amazon Music eller till och med Prime Video är också tillgängliga genom ett sådant abonnemang.

Seagate Game Drive: gör din Xbox glad

Ge plats för de tekniska specifikationerna för hårddisken. Redan nu är det viktigt att notera att den designades för optimal drift på Microsoft-konsoler. Denna modell är officiellt licensierad av Xbox och dess kompatibilitet sträcker sig från Xbox One-konsoler, upp till den senaste Xbox-serien. Dessa maskiner kommer då att få 2 TB extra minne tack vare denna externa lagring. Du kan placera dina videospel men också fångar.

Det är också ett snabbt medium tack vare dess USB 3.2-port. Dina spel kommer att laddas snabbare och deras prestanda kommer inte att offras. Plug-and-play-anslutning innebär att Seagate Game Drive kan användas direkt första gången den ansluts. Slutligen är designen av denna kopia extremt framgångsrik med sin integrerade LED-bar.

Se erbjudandet Seagate Game Drive 2TB Xbox för 83,99 € på Amazon

Dina spel kommer äntligen att få plats

Seagate är bland de mest seriösa märkena när det kommer till att lagra spel genom olika externa enheter. Naturligtvis är detta inte det enda alternativet eftersom Western Digital, HyperX och många andra har många produkter inom detta område. Vi hjälper dig att se tydligare med vårt urval av de bästa hårddiskarna för konsoler.

Relaterade Artiklar

Back to top button