Denna elektriska skoter är till ett knockdown-pris innan helgen

Få mobilitet i städerna med Rue du Commerce. Plattformen har precis lagt ut en ny rabatt på Urbanglide Ride 82+ elskoter. Ett sätt att börja helgen?

1

Urbanglide Ride 82+, ett sant nöje till ett lågt pris

  • Autonomi anpassat till korta resor i stan
  • Fjädringar fram och bak samt belysning
  • Vikbar och kompakt

Urbanglide Ride 82+ elskoter för 189,99 €

Bra erbjudande Rue du Commerce: 40 € rabatt på denna elektriska skoter

Den här bra planen är enkel: just nu och på obestämd tid erbjuder den franska sajten Rue du Commerce skotern Urbanglide Ride 82+ för 189,99 € istället för 229,99 €, det vill säga en minskning på 40 €.

Sajten erbjuder även delbetalning och snabb leverans.

Bekväm och kompakt: denna elektriska skoter har allt att förföra

Det finns inte mycket att klandra Ride 82+ för. Denna skoter har designats för staden, och den har allt som krävs för att fullgöra sin roll.

Först och främst är det en hopfällbar skoter. Med en vikt på 12 kilo är det en av de ganska lätta modellerna. Du kan med andra ord ta den med dig utan problem på dina tunnelbanetåg eller på din busslinje, speciellt om du får slut på batteri. Som sagt, haveriet bör inte hända dig: med cirka 20 kilometers uthållighet är Ride 82+ väl lämpad för korta dagliga turer i staden. Och är du ett fan av bilen kan den också smyga in i bagageutrymmet.

Urbanglide har också förlitat sig mycket på användarvänlighet. 8″-hjulen erbjuder en bra kompromiss mellan manövrerbarhet och körkomfort. Behöver du stanna? Du kan lita på det integrerade stödet. Fjädringar fram och bak tar hand om stötarna. Till detta lägger märket full LED-belysning, vilket stärker din säkerhet. baktill, ett stänkskydd äntligen tar hand om att skydda dig mot stänk.

Äntligen kan du räkna med att den rör sig snabbt. Med sin 350W motor har Ride 82+ en topphastighet på 25 km/h, maxhastigheten för en enhet i denna kategori.

Urbanglide Ride 82+ elskoter för 189,99 €

Att välja rätt elscooter: vår jämförelse

Elskotrar har redan vunnit en bred publik. Inte än?

Urbanglide Ride 82+ kan intressera dig. Men hon är inte den enda intressanta modellen för närvarande. Konsultera vår jämförelse av de bästa elektriska skotrarna 2022 innan du gör ditt val.

Relaterade Artiklar

Back to top button