Denna BenQ 24.5″ spelskärm är till ett galet pris hos Amazon

Om du letar efter en solid 24″ spelmonitor till ett bra pris bör detta erbjudande från Amazon intressera dig.

BenQ MOBIUZ EX2510S © BenQ

Mer specifikt erbjuder återförsäljaren för närvarande en trevlig kampanj på BenQ Mobiuz EX2510S.

BenQ Mobiuz EX2510S i korthet

  • Mycket gediget tekniskt blad
  • Bra anslutning
  • Bekväm att använda

Hitta den här högpresterande PC-spelarskärmen från BenQ för 179€ istället för dess rekommenderade pris som visas på 249€, det vill säga 28 % besparing.

Hitta BenQ Mobiuz EX2510S för 179€ på Amazon

BenQ Mobiuz EX2510S till ett bra pris hos Amazon

Det här erbjudandet på BenQ Mobiuz EX2510S spel-PC-skärm erbjuds därför av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom två arbetsdagar. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, det vill säga 44,75 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

En högpresterande 24″ PC-spelskärm

Detta erbjudande från Amazon är därför intresserad av en PC-gamerskärm från BenQ, ett välkänt märke på området, modell Mobiuz EX2510S. Som namnet antyder visar den en 24,5″ FHD (1920×1080) IPS LCD-panel med en uppdateringsfrekvens på upp till 165 Hz och en svarstid på upp till 1 ms.

Utöver detta mycket kompletta tekniska blad för spelanvändning, bäddar MOBIUZ EX2510S in många tekniker för optimal visuell komfort, såsom AMD FreeSync Premium, HDRi Light Tuner och Black eQualizer, proprietära teknologier från BenQ. Denna skärm stöder även EYE-CARE-teknik för ännu mer skydd mot ansträngda ögon.

På anslutningssidan är MOBIUZ EX2710R lika väl utrustad med en DisplayPort och en HDMI-port. Den har också två inbyggda 2,5W-högtalare med ett DSP-chip med tre anpassade ljudlägen för att bättre passa dina preferenser.

Allt detta erbjuds i en särskilt stilren och futuristisk metallisk grå design, som dessutom har den goda smaken av att vara ergonomisk. Både i höjden, lutningen eller vridningen av skärmen är allt justerbart för att anpassas efter din inställning.

Benq MOBIUZ EX270QM © Clubic

Hitta BenQ Mobiuz EX2510S för 179€ på Amazon

Hitta den PC-spelskärm du behöver för din installation med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta fina erbjudande från Amazon, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa PC-spelarskärmarna 2022, för att se vad denna BenQ-skärm är värd mot konkurrenterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button